Samsung Galaxy Z Flip 6: Ακόμη πιο δυνατό

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ακόμη πιο δυνατό
Το Samsung Galaxy Z Flip 6 έρχεται ακόμη πιο δυνατό στα σημεία

Το Samsung Galaxy Z Flip 6 είναι το δεύτερο και πιο μικρό από τα νέα αναδιπλούμενα smartphones της Samsung και διατηρεί και στη νέα του έκδοση τον clamshell σχεδιασμό. Το νέο armor aluminum που καλύπτει το εξωτερικό τμήμα το κάνει πιο ανθεκτικό σε γρατσουνιές και χτυπήματα και ο μεντεσές που ενώνει τα δύο τμήματα και φροντίζει να λειτουργεί σωστά ο μηχανισμός αναδίπλωσης, έρχεται και αυτός βελτιωμένος στα σημεία.

Η εταιρεία βελτίωσε το κομμάτι δίπλωσης της εσωτερικής οθόνης, έτσι ώστε η «τσάκιση» να φαίνεται ολοένα και λιγότερο, ενώ η προστασία από Gorilla Glass Victus 2 το κάνει ακόμη πιο ανθεκτικό. Το Samsung Galaxy Z Flip 6 αντέχει στο 1,5 μέτρο βάθους για περίπου 30 λεπτά, κάτι που σημαίνει πως δεν έχετε φόβο αν σας πέσει πχ. στην πισίνα ή το μπάνιο.

Το βάρος του φτάνει τα 187 γραμμάρια διατηρώντας το ίδιο design, με το πάχος στα 14,9 χιλιοστά διπλωμένο και 7 χιλιοστά όταν είναι ανοιχτό. Η εξωτερική οθόνη (FlexWindow) έχει μεγαλώσει στις 3,4 ίντσες, έτσι ώστε να προσφέρει περισσότερο χώρο για τα διάφορα widgets όπως αυτά του YouTube, της υγείας και των ενημερώσεων, αλλά και να προσφέρει περισσότερες ουσιώδεις επιλογές προσωποποιημένων σχεδίων.

Η εξωτερική οθόνη είναι Super AMOLED 3.4 ιντσών με ανάλυση 720x748 pixels, ενώ η εσωτερική του φτάνει στις 6.7 ίντσες και είναι τεχνολογίας LTPO AMOLED 2X. Υποστηρίζει frame rate έως και τα 120Hz (ανάλογα με το περιεχόμενο) και περιεχόμενο HDR10+. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε και εδώ έναν Snapdragon 8 Gen 3 που βοηθάει το τηλέφωνο να κάνει τα πάντα χωρίς να «ζορίζεται» και να εκμεταλλεύεται πλήρως όλες τις νέες εφαρμογές του Galaxy AI.

 

Βελτιώσεις έχουμε καις τις κάμερες, που πλέον ο κεντρικός φακός είναι στα 50MP και ο δεύτερος στα 12MP (ultrawide) και μπορεί να τραβήξει video έως και σε 4Κ/60fps. Τέλος, η μπαταρία κινείται σε υψηλότερα επίπεδα (στα 4000mAh) και υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση στα 25W και ασύρματη στα 15W.