Σερβιτόρα αποκάλυψε το εκπληκτικό ποσό που συγκέντρωσε από φιλοδωρήματα σε τέσσερις ώρες (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σερβιτόρα αποκάλυψε το εκπληκτικό ποσό που συγκέντρωσε από φιλοδωρήματα σε τέσσερις ώρες (vid)
Άναυδοι έμειναν οι χρήστες του διαδικτύου μετά από ένα βίντεο που δημοσίευσε μια σερβιτόρα και αποκάλυψε το απίστευτο ποσό που συγκέντρωσε από φιλοδωρήματα.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρίσκονται σε δυσπιστία μετά την αποκάλυψη των σημαντικών κερδών μιας σερβιτόρας του Hooters από μια τετράωρη βάρδια.

Η Maia Marie, σερβιτόρα του Hooters, ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok τον Μάιο για να μοιραστεί την εμπειρία της από τη βάρδια της. Το βίντεό της έγινε γρήγορα viral, τραβώντας την προσοχή ευρέως στις πιθανές απολαβές στον κλάδο της εστίασης.

@maiaaamarieee very successful night 🤑 #bartender ♬ original sound - 🤍🥥S•phia🐚🍨

Παρά τις διαμάχες που περιβάλλουν το Hooters όλα αυτά τα χρόνια, η αλυσίδα εστιατορίων συνεχίζει να προσελκύει εργαζόμενους που συχνά μοιράζονται τις εργασιακές τους εμπειρίες στο διαδίκτυο. Το βίντεο της Maia ξεχώρισε όχι μόνο για τη συναρπαστική αφήγησή της, αλλά και για την εντυπωσιακή οικονομική απολαβή από μία μόνο βάρδια.

Στο βίντεό της, η Maia προσκαλεί τους οπαδούς της να την ακολουθήσουν σε μια πολυάσχολη βραδινή βάρδια. Περιγράφει την άφιξή της στο μπαρ και την άμεση ανάληψη δράσης λόγω του μεγάλου όγκου πελατών. Μεταξύ των σημαντικότερων στιγμών, παρουσιάζει έναν από τους τακτικούς πελάτες της, ο οποίος της έφερε ένα cheesecake, αν και δεν είχε χρόνο να το απολαύσει, καθώς έπιασε γρήγορα δουλειά.

Στο τέλος της τετράωρης βάρδιας της, η Maia κατέγραψε τα φιλοδωρήματά της, αποκαλύπτοντας ένα αστραφτερά καθαρό μπαρ και ένα σημαντικό ποσό μετρητών. Ο τελικός της υπολογισμός; Το εκπληκτικό ποσό των 451 δολαρίων (420€) σε φιλοδωρήματα.

Αυτό το εκπληκτικό ποσό άφησε άναυδους τους θεατές, με πολλούς να εκφράζουν τον φθόνο τους και να επανεξετάζουν τις τρέχουσες δουλειές τους.