Οικονομόπουλος σε συναυλία που του πέταξαν αναπτήρα: «Αυτός πρέπει να είναι χαζός, εσύ πετάς τον αναπτήρα; Μπράβο» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Οικονομόπουλος σε συναυλία που του πέταξαν αναπτήρα: «Αυτός πρέπει να είναι χαζός, εσύ πετάς τον αναπτήρα; Μπράβο» (vid)
Ο τραγουδιστής μίλησε στο κοινό στην συνέχεια, αναφέροντας πως αυτά δεν πρέπει να γίνονται.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δίνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα γεμίζοντας τα στάδια στα οποία εμφανίζεται.

Ωστόσο, σε βίντεο που «κυκλοφορεί» στο TikTok, σε μια συναυλία του, πέταξαν στην σκηνή αναπτήρα και γυαλιά.

Ο ίδιος πολύ ήρεμος απευθύνθηκε στο κοινό αλλά και σε εκείνον που το έκανε: «Αυτός πρέπει να είναι χαζός. Χαζός είσαι ε; Εσύ πετάς τον αναπτήρα; Μπράβο, συγχαρητήρια, πάρε τα γυαλιά σου».

@maira_tzin #ofy #ofyou #οικονομοπουλος #νικοςοικονομοπουλος #συναυλία #ekptotosaggelos #summertour2024 #nikosoikonomopoulos #oikonomopoulos #kalamata #onlyforyou #fyp #εκπτωτος_αγγελος ♬ πρωτότυπος ήχος - maira

Σε άλλο βίντεο, από την ίδια συναυλία, ο τραγουδιστής λέει στο κοινό για το συγκεκριμένο θέμα: «Επειδή μας γράφετε στα κινητά συνέχεια και βγάζετε διάφορα πράγματα, πολλές φορές βγαίνει προς τα έξω κάτι άλλο ή κάποιοι άλλοι θέλουν να περάσουν. Πριν λίγα λεπτά εδώ πέρα κάποιος φίλος μας, μου πέταξε έναν αναπτήρα. Δηλαδή πρέπει να δεχόμαστε τους αναπτήρες στο κεφάλι μας; Δηλαδή όποιος το έκανε δεν πρέπει να το ξανακάνει. Μην το ξανακάνετε, δεν είναι ωραίο πράγμα. Δεν το κάνω για το χειροκρότημα. Αλλά μην βγάλουν αύριο πάλι στο TikTok ότι πάλι κάποιου φώναξε ο Οικονομόπουλος».

@nikosoikonomopoulostv @vanessa💌 Την υπομονή σου να είχα Νίκο #oikonomopoulos #oikonomopoulostv #nikosoikonomopoulos #fyp #mpesfy #foryoupage #ekptotosaggelostour #ekptotosaggelos #summertour2024 #greektiktok ♬ Psahno Na Vro - Nikos Oikonomopoulos