Yπεύθυνη προσλήψεων αποκαλύπτει τι δεν πρέπει να λένε ποτέ οι εργαζόμενοι στη δουλειά

Επιμέλεια: Newsroom
Yπεύθυνη προσλήψεων αποκαλύπτει τι δεν πρέπει να λένε ποτέ οι εργαζόμενοι στη δουλειά
Μοιράστηκε τις συμβουλές της για επιτυχία στον εργασιακό χώρο.

Μια Tiktoker η οποία έχει εργαστεί ως υπεύθυνη προσλήψεων, μοιράστηκε με ένα βίντεο, μερικά πράγματα σχετικά με τους εργαζόμενους μιας εταιρείας και τι δεν πρέπει να λένε.

Συγκεκριμένα, η Emily Durham αναφέρει πως «αν θέλετε να πετύχετε στη δουλειά, μερικές φορές έχει μεγάλη σημασία τι λέτε και τι δεν λέτε».

«Θα μπορούσες να γίνεις κορυφαίος υπάλληλος, αλλά αν πεις κάτι από αυτά τα πράγματα, εγγυώμαι ότι αυτό δεν θα συμβεί», δήλωσε στο βίντεο.

Οι «απαγορευμένες» φράσεις

«Αυτό δεν είναι μέρος της δικής μου δουλειάς, είναι κάποιου άλλου». Σύμφωνα με την Emily Durham, ακόμα και αν ισχύει αυτό θα πρέπει να προσπαθήσεις να το κάνεις ώστε να μην φανεί ότι τεμπελιάζεις.

Η επόμενη συμβουλή της ήταν να μην μιλάτε ποτέ αρνητικά για το αφεντικό σας, ακόμα και αν πιστεύετε τα χειρότερα για εκείνον. «Στο τέλος της ημέρας το αφεντικό σου είναι συνήθως το άτομο που καθορίζει τον μισθό σου και αν θα πάρεις προαγωγή ή όχι», επεσήμανε.

Στην συνέχεια ανέφερε πως δεν θα πρέπει να φαίνεσαι σαν να μην κάνεις τίποτα, δηλαδή θα πρέπει να δείχνεις πως είσαι συνεχώς απασχολημένος σαν να κάνεις κάτι σημαντικό.

@emily.the.recruiter Some things id not say at work lol #officetips #careertips #careeradvice ♬ original sound - Emily The Recruiter

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια ήταν αρκετά και μάλιστα κάποιοι μοιράστηκαν προσωπικές εμπειρίες τους στην δουλειά τους.