Χρύσα Κατσαρίνη για κακοποιητική σχέση: «Έβλεπα τα σημάδια και τα αγνοούσα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Χρύσα Κατσαρίνη για κακοποιητική σχέση: «Έβλεπα τα σημάδια και τα αγνοούσα» (vid)
H γνωστή κωμικός μίλησε και για την κακοποιητική σχέση που είχε και όσα βίωσε.

H Χρύσα Κατσαρίνη μίλησε στο Sex Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν.

«Για ένα διάστημα μετά ήθελα να μείνω μόνη μου, πάντα το κάνω αυτό. Θέλω ένα χρονικό διάστημα να μένω μόνη μου. Είσαι κάποιος άλλος μετά, είσαι αυτός που ήσουν μαζί με ένα τραύμα, οπότε πρέπει να επαναπροσδιορίσεις το ποιος είσαι. Παίρνω χρόνο γενικά. Ούτε σεξ κάνω για ένα διάστημα. Η κακοποιητική σχέση σίγουρα με γέμισε με φόβο και καχυποψία αλλά και με γνώση. Πλέον αναγνωρίζω τα red flags πολύ γρήγορα και πλέον δεν τα αγνοώ. Και πριν τα αναγνώριζα τα προειδοποιητικά σημάδια, τα έβλεπα, απλά τα αγνοούσα, απέφευγα να τα δω ή επέλεγα να μην τα δω», δηλώνει η Χρύσα Κατσαρίνη.

«Για την δική μου εμπειρία μπορώ να σου μιλήσω μόνο. Δεν το έβλεπα έτσι όχι. Οι τοξικοί άνθρωποι κάνουν καταπληκτικό σεξ, δεν ξέρω αν το ξέρετε, τους έχω κράξει πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς κάνουν πολύ καλό σεξ και είναι σίγουρο ότι το ξέρουν. Είναι η υπερδύναμή τους. Εγώ τα διαχώριζα. Τον αγαπούσα ως άνθρωπο πάρα πολύ, γι’ αυτό και έζησα ό,τι έζησα μαζί του και έμεινα όσο έμεινα. Προσπαθούσα να κλείνω το κομμάτι της κακοποίησης και να λέω "τώρα πέρασε, δεν θα ξαναγίνει ποτέ, τώρα αγαπιόμαστε, είμαστε καλά", οπότε κάπως τα διαχώριζα στο μυαλό μου. Πέρασε το δύσκολο. Το ερωτικό κομμάτι σίγουρα μπορεί να θολώσει την κρίση. Αλλά αυτό συμβαίνει σε όλες τις σχέσεις όχι μόνο στις κακοποιητικές. Ακόμα και αν έχεις μικρά προβλήματα σε μια σχέση κάπως τα θάβεις κάτω από το χαλί και το χαλί είναι το σεξ. Λες "εντάξει γιατί να συζητήσουμε ενώ μπορούμε να κάνουμε σεξ". Εγώ δεν το έβλεπα έτσι καθόλου. Αλλιώς δεν θα μπορούσα να μείνω κιόλας, ούτε να κάνω σεξ. Για μένα ήταν ένα κομμάτι τελείως "τελείωσε αυτό τώρα δεν θα ξαναγίνει ποτέ αυτό που συνέβη για 6 ώρες συνεχόμενα, πάμε να κάνουμε σεξ γιατί είμαστε καλά". Έκανα σεξ γιατί ένιωθα ότι ήμασταν καλά»», εξομολογείται η stand-up comedian.

«Προειδοποιητικό σημάδι είναι, για παράδειγμα, το αν σε μειώνει. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει από κάτι πολύ μικρό και δυσδιάκριτο, να μην το αντιληφθείς ως κάτι κακό. Εμένα μου έλεγε "δεν σου πάει αυτό το χρώμα στα μαλλιά" ή "δεν μου αρέσει όταν πιάνεις τα μαλλιά σου πάνω". Δεν ξανάπιασα τα μαλλιά μου επάνω, γιατί ήθελα να αρέσω στον σύντροφό μου», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Χρύσα Κατσαρίνη.