Η Γιας Νίζετιχ σχολίασε σε ανάρτηση του Τσερέλα με την Οικονομάκου: «Τώρα θα έρθεις να με δεις να παίζω με τον Ολυμπιακό» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Γιας Νίζετιχ σχολίασε σε ανάρτηση του Τσερέλα με την Οικονομάκου: «Τώρα θα έρθεις να με δεις να παίζω με τον Ολυμπιακό» (vid)
O Μπρούνο Τσερέλα απάντησε πως θα πάει να την δει και μάλιστα της ζήτησε να του κρατήσει και φανέλα.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα είναι ζευγάρι και αυτή την περίοδο κάνουν διακοπές μαζί. Μετά από την Ίμπιζα, αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην Χίο.

Ωστόσο, τόσο όσο βρίσκονταν στην Ίμπιζα όσο και τώρα που είναι στην Χίο μοιράζονται στιγμές από τις διακοπές τους με τους ακολούθους τους στα social media.

Ο Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας ανήρτησε φωτογραφίες από τις διακοπές του στην Ίμπιζα με την Αθηνά Οικονομάκου και κάτω από μια φωτογραφία του απάντησε η παίκτρια της γυναικείας ομάδας βόλει του Ολυμπιακού, Γιας Νίζετιχ, η οποία επίσης κατάγεται από την Αργεντινή.

Συγκεκριμένα, ο Μπρούνο Τσερέλα ποζάρε αγκαλιά με την ηθοποιό και στην λεζάντα της ανάρτησης γράφει: «Και τώρα;».

Η Γιας Νίζετιχ του απάντησε: «Τώρα θα έρθεις να με δεις να παίζω με τον Ολυμπιακό. Κλείστε δυο εισιτήρια», με τον Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα και επιχειρηματία να της ζητάει να του κρατήσει μια φανέλα.

Το σχόλιο της Γιας Νίζετιχ στην ανάρτηση του Τσερέλα