Αποθεώνουν Τεντόγλου στα social media: «Πάω να την πέσω για λίγο γιατί κουράστηκα που ξύπνησα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αποθεώνουν Τεντόγλου στα social media: «Πάω να την πέσω για λίγο γιατί κουράστηκα που ξύπνησα» (vid)
Ο Μίλτος Τετντόγλου αποθεώθηκε στα social media, τόσο για τις επιδόσεις του όσο και για τον αυθορμητισμό του, στις δηλώσεις του, για άλλη μια φορά.

Ο Μίλτος Τεντόγλου με ένα εξαιρετικό άλμα στα 8.32μ προκρίθηκε με άνεση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο αθλητής έκανε ένα άλμα και προκρίθηκε, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την εξαιρετική του κατάσταση και όπως λέει και ίδιος «ήταν κάτι απλό για μένα».

Μάλιστα, στις δηλώσεις του στην συνέχεια, σχολίασε τις συνθήκες που επικρατούν στο στάδιο, κάνοντας λόγο για την ποιότητα του ταρτάν την οποία χαρακτήρισε πολύ καλή τονίζοντας πως: «Αυτά που λένε ότι είναι 2% καλύτερο δεν νομίζω να ισχύουν. Νομίζω ότι είναι παπατζιλίκια. Εμένα με βολεύουν αυτά τα στάδια που έχουν τσιμέντο και από πάνω ταρτάν. Μοιάζει με αυτό του Τόκιο, απλά είναι σε άλλο χρόνο. Νιώθω καλύτερα σε τέτοιου είδους στάδια, γιατί τρέχω καλύτερα, πατάω καλύτερα, έχω καλύτερη επαφή με το έδαφος».

Όπως ήταν αναμενόμενο, αποθεώθηκε στα social media, τόσο για τις επιδόσεις του -αφού χρειάστηκε μόνο λίγα λεπτά για να προκριθεί στον τελικό και το έκανε εκπληκτικά άνετα- όσο και για τον γνωστό αυθορμητισμό του, αναφέροντας την λέξη «παπατζιλίκια».

 

Οι χρήστες του Χ, αλλά και σελίδες στο Facebook έγραψαν διάφορες ατάκες αποθέωσης για τον αθλητή.