Άγνωστος κυκλοφορεί γυμνός στον Βύρωνα: Kαταγγελίες για απόπειρα ασέλγειας σε παιδιά

Επιμέλεια: Newsroom
Άγνωστος κυκλοφορεί γυμνός στον Βύρωνα: Kαταγγελίες για απόπειρα ασέλγειας σε παιδιά
Ο άστεγος κυκλοφορεί στους δρόμους του Βύρωνα χωρίς εσώρουχο και με μια στενή γυναικεία φούστα.

Μια περίεργη υπόθεση έρχεται στη δημοσιότητα μέσω καταγγελιών πολιτών του Βύρωνα στα Social Media, καθώς ένας άγνωστος που συχνάζει σε πάρκο της περιοχής παρουσιάζει πολύ επικίνδυνες συμπεριφορές.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες σε τοπική σελίδα στο Facebook, ο άστεγος κυκλοφορεί στους δρόμους του Βύρωνα χωρίς εσώρουχο και με μια στενή γυναικεία φούστα.

Αποπειράθηκε να χειροδικήσει σε εργαζόμενη γνωστής αλυσίδας φούρνων, η οποία του προσφέρει τροφή τους τελευταίους μήνες, έβαλε φωτιά σε κάδο της περιοχής, ενώ όπως καταγγέλλεται από αυτόπτη μάρτυρα προσπάθησε να ασελγήσει σε δύο ανήλικα.

Πολίτης καταγγέλλει επίσης ότι στο πάρκο που συχνάζει υπάρχει παιδική χαρά και ο άγνωστος κάνει χειρονομίες άσεμνου περιεχομένου σε μητέρες και παιδιά, ενώ παρά τις απανωτές εκκλήσεις στην Αστυνομία ο ίδιος είτε διαφεύγει της προσαγωγής είτε ακολουθεί τις αρχές και μετά από λίγο είναι ελεύθερος.

Όπως αναφέρεται, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βύρωνα έχει ήδη απευθυνθεί στην εισαγγελία, ενώ χαρακτηριστικό σχόλιο αναφέρει ότι «κατεβάζει τα παντελόνια του μπροστά στα παιδιά»!

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έβρισκε καταφύγιο από τον χειμώνα στα παγκάκια του πάρκου της Αγίας Τριάδας, με τους κατοίκους μάλιστα να δείχνουν την αλληλεγγύη τους και να τον βοηθούν με κάθε τρόπο εθελοντικά. Κάποια στιγμή, φαίνεται ότι επέστρεψε στη χώρα του, αλλά μετά από λίγο καιρό βρέθηκε και πάλι στο παρκάκι εντελώς αλλαγμένος. Οι καταγγέλλοντες αναφέρουν ότι η αστυνομία ζητάει έγγραφη καταγγελία για να αναλάβει περαιτέρω δράση, γεγονός που έχει σε ολιγωρία με αποτέλεσμα οι οικογένειες να φοβούνται πλέον να πάνε τα παιδιά τους στη συγκεκριμένη παιδική χαρά.