Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο αθλητής που έγινε viral για το «ατύχημα» του φέρεται να δέχθηκε πρόταση 250.000 δολαρίων για πορνό (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο αθλητής που έγινε viral για το «ατύχημα» του φέρεται να δέχθηκε πρόταση 250.000 δολαρίων για πορνό (vid)
Ο αθλητής είχε ένα «ατύχημα» κατά την διάρκεια του αγωνίσματος στους Ολυμπιακούς αγώνες για το οποίο έγινε viral.

Ο Anthony Ammirati, κατά την προσπάθειά του στο άλμα επί κοντώ στους Ολυμπιακούς αγώνες χτύπησε με τα γεννητικά του όργανα τον πήχη και έγινε viral.

Η αποτυχημένη προσπάθεια δεν τον απέκλεισε αμέσως, αλλά το 5,60 ήταν πολύ χαμηλό για να του επιτρέψει να προκριθεί.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες των social media, σχολίασαν το «ατύχημά» του με επικές ατάκες.

Ωστόσο, σύμφωνα με το TMZ, o Anthony Ammirati φέρεται να δέχθηκε πρόταση από εταιρεία παραγωγής για να γυρίσει πορνό βίντεο και μάλιστα του δίνουν 250.000 δολάρια.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την εταιρεία CamSoda, με το στέλεχός της Daryn Parker να θέλει να μετατρέψει όλο αυτό που συνέβη σε κάτι θετικό.

Ο Daryn Parker δήλωσε στο TMZ: «Αν ήταν στο χέρι μου, θα σε βράβευα για αυτό που όλοι οι άλλοι είδαν, το ταλέντο σου κάτω από τη ζώνη. Ως λάτρης των δραστηριοτήτων με επίκεντρο το εν λόγω σημείο, θα ήθελα πολύ να σου προσφέρω έως και 250.000 δολάρια σε αντάλλαγμα για ένα 60λεπτο σόου με κάμερα, στο οποίο θα επιδεικνύεις τα προσόντα σου».