Ολυμπιακοί Αγώνες: Το μυθικό συμβόλαιο που φέρεται να έχει υπογράψει ο Snoop Dogg με το NBC (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το μυθικό συμβόλαιο που φέρεται να έχει υπογράψει ο Snoop Dogg με το NBC (vid)
Ο εμβληματικός ράπερ ήταν πανταχού παρών στους Αγώνες, εμφανιζόμενος σε διάφορους ρόλους. 

Το εκπληκτικό ποσό που πληρώνεται ο Snoop Dogg για να μεταδίδει τους Ολυμπιακούς Αγώνες διέρρευσε, αποκαλύπτοντας μια συμφωνία που θα ζήλευε κάθε αθλητικός αστέρας.

Ο Snoop Dogg συνεργάζεται με το NBC για να προσφέρει ελκυστικό περιεχόμενο και σχολιασμό καθ' όλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Πρόσφατες αναφορές έριξαν φως στα εντυπωσιακά κέρδη του Snoop από αυτό το εγχείρημα. Ο Henry McNamara, ένας αξιοσημείωτος νέος επιχειρηματίας που αναγνωρίζεται από το Forbes, αποκάλυψε ότι ένα στέλεχος του NBC ανέφερε ότι τα ημερήσια κέρδη του Snoop Dogg ανέρχονται σε 500.000 δολάρια.

@metrosportuk Earning the big bucks 😳💰 Rapper Snoop Dogg is allegedly being paid a whopping $8million to be at the 2024 Paris Olympics. Snoop is earning $500,000 per day plus expenses to work at and promote the Games and fans are loving it, saying it’s ‘worth every penny’. #olympics #theolympics #2024olympics #2024parisolympics #parisolympics2024 #snoop #snoopdogg #money #earning #rap #rapper #artist #rapartist #snoopdoggydogg #olympicevents ♬ Hip Hop Background(814204) - Pavel

Το ποσό αυτό είναι ήδη εντυπωσιακό από μόνο του, αλλά υπογραμμίζεται περαιτέρω από αναφορές της γερμανικής Bild. Σύμφωνα με έναν υπάλληλο του NBC που επικαλείται η Bild, οι συνολικές αποδοχές του Snoop για τη διάρκεια των Αγώνων θα μπορούσαν να φτάσουν έως και τα 15 εκατομμύρια δολάρια, ενισχυμένες από ένα μπόνους τηλεθέασης που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιό του.

Η χαρισματική παρουσία και το μοναδικό στυλ του Snoop Dogg έχουν σαφώς απήχηση στο κοινό, συμβάλλοντας σημαντικά στην κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων από το NBC.