Κοπέλα στο TikTok προειδοποιεί για επικίνδυνο άντρα στου Ζωγράφου: «Κίνδυνος, κορίτσια μεγάλη προσοχή» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κοπέλα στο TikTok προειδοποιεί για επικίνδυνο άντρα στου Ζωγράφου: «Κίνδυνος, κορίτσια μεγάλη προσοχή» (vid)
Κατάλαβε ότι την ακολουθούσε αφού σταμάτησε σε μια βιτρίνα που έτυχε να έχει καθρέφτη και τον είδε από πίσω της. 

Τα περιστατικά με τις παρενοχλήσεις γυναικών στον δρόμο και σε διάφορες περιοχές δεν έχουν τελειωμό.

Εν έτει 2024 οι γυναίκες ακόμα φοβούνται να κυκλοφορήσουν μόνες τους. καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που παρενοχλούν ή ακόμα χειρότερα προσπαθούν να βιάσουν.

Μια κοπέλα ανήρτησε ένα βίντεο στο TikTok και προειδοποιεί για έναν επικίνδυνο άντρα στου Ζωγράφου, αναφέροντας την δική της πρόσφατη εμπειρία. Μάλιστα είναι αρκετές οι γυναίκες που σχολιάζουν ότι πρόσφατα συνέβη και σε εκείνες το ίδιο αλλά και άλλες που την συγχαίρουν που ανήρτησε το βίντεο ώστε να γνωρίζουν και να προσέχουν περισσότερο.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα αναφέρει πως ένας άνδρας την ακολούθησε στην λεωφόρο Παπάγου στου Ζωγράφου και ευτυχώς για εκείνη ήταν κοντά σε στάση, όπου και πήγε αφού είχε κόσμο, ενώ στην συνέχεια πήρε ταξί επειδή φοβήθηκε μην μπει μαζί της στο λεωφορείο.

«Φορούσε άσπρη μπλούζα, άσπρο παντελόνι, άσπρο τσαντάκι χιαστί, γύρω στα 25-26 κάπου 1,75 ύψος, μελαχρινός και στο δέρμα και στα μαλλιά», ανέφερε η κοπέλα.

Όπως είπε, κατάλαβε ότι την ακολουθούσε αφού σταμάτησε σε μια βιτρίνα που έτυχε να έχει καθρέφτη και τον είδε από πίσω της.

Περιέγραψε πως είναι άνδρας ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που την ρώτησαν γιατί δεν πήρε την αστυνομία. Η κοπέλα απάντησε πως πάνω στον πανικό της δεν το σκέφτηκε, ενώ άλλοι απαντώντας στις συγκεκριμένες ερωτήσεις σχολίασαν την πρόσφατη γυναικοκτονία έξω από αστυνομικό τμήμα.

@m_artgg #dangerincidence #beaware #zografou #dangerforwomen ♬ πρωτότυπος ήχος - m_artgo