Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών προδόθηκε για τη δουλειά της όταν ο θείος της σχολίασε το πρώτο της βίντεο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών προδόθηκε για τη δουλειά της όταν ο θείος της σχολίασε το πρώτο της βίντεο (vid)
Με έναν απροσδόκητο τρόπο η οικογένεια μιας πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών έμαθε για την νέα επαγγελματική της καριέρα.

Η Elsa Jean είναι πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή στο OnlyFans. Η καριέρα της ξεκίνησε με ταινίες ερωτικού περιεχομένου όταν ήταν μόλις 18 ετών, χωρίς φυσικά να πει τίποτα στην οικογένειά της για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έκανε επιτυχίες σε γνωστές πλατφόρμες όπως το Pornhub. Ωστόσο, η καριέρα της αποκαλύφθηκε στην οικογένειά της με έναν όχι και τόσο ιδανικό τρόπο.

Η Elsa Jean, της οποία το κανονικό όνομα είναι Sapphire Nicole Howell, εξήγησε στο podcast Holly Randall Unfiltered το 2023: «Δεν ξέρω πώς το έμαθε η μαμά μου, πιθανότατα από άλλα μέλη της οικογένειας».

Και πρόσθεσε: «Το ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται άρρωστο, αλλά ένας από τους θείους μου σχολίασε την πρώτη μου σκηνή στο Pornhub. Νομίζω ότι αυτό απογοήτευσε τη θεία μου και μάλλον αυτή αποκάλυψε τα πάντα. Δεν είμαι σίγουρη, αλλά το έμαθαν γρήγορα».

Παρόλα αυτά η Elsa τόνισε ότι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την μητέρα της, αλλά αποφεύγει να συζητά μαζί της ότι έχει να κάνει με τη δουλειά της. «Σχεδόν κάθε μέρα μιλάω με τη μαμά μου», είπε η 27χρονη. «Αλλά δεν της μιλάω για τις ταινίες μου ή για τους OnlyFans μου».

Και συνέχισε: «Όταν κάνω κάτι, νομίζω ότι θα ήθελε να της το λέω, αλλά τα θέματα της δουλειάς μου τα κρατάω για μένα. Ποτέ δεν της έχω αναφέρει κάτι για τη δουλειά μου, ούτε σε αυτήν αλλά ούτε και στα αδέλφια μου».