Η Mytherm συνεχίζει δυναμικά τη στρατηγική της ανάπτυξη!

Newsroom
Η Mytherm συνεχίζει δυναμικά τη στρατηγική της ανάπτυξη!
Η Mytherm συνεχίζει δυναμικά την στρατηγική της ανάπτυξη σε νέα προϊόντα με στόχο να μπορεί να προφέρει στους συνεργάτες της ολοκληρωμένες λύσεις, ευχαριστούμε για την στήριξη σας.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες της Ευρώπης, η Mytherm παράγει και παρέχει λύσεις κορυφαίας τεχνολογίας, με καινοτόμα, οικολογικά, πρωτοπόρα ενεργειακά συστήματα.

Η Mytherm εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες μεθόδους προμήθειας, κατασκευής, ποιοτικού ελέγχου, αποθήκευσης και διανομής. Όλες οι δραστηριότητες και τα τμήματα της εταιρίας έχουν πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2015.

Ο εξωστρεφής προσανατολισμός της εταιρείας την κατατάσσει στις μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρίες του κλάδου στην Ελλάδα και αποτυπώνεται στην συνεχή παρουσία της στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις στην Ευρώπη και την Ασία. Εκτός της παρουσίας στις εκθέσεις των Αθηνών CLIMATHERM και HORECA, η εταιρεία συμμετέχει τα τελευταία χρόνια ανελλιπώς στις διεθνείς εκθέσεις ISH (Φρανκφούρτη), MCF (Μιλάνο), PROGETO FUECO (Βερόνα) και BIG 5 (Nτουμπάϊ).

Πράσινες μορφές ενέργειας

Από το 2020 η εταιρεία επενδύει συνεχώς στις πράσινες μορφές ενέργειας, όπως είναι η Ηλιακή ενέργεια, η Γεωθερμία και οι Αντλίες θερμότητας, σχεδιάζοντας και παράγοντας καινοτόμα προϊόντα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Σαν αποτέλεσμα της παραπάνω προσπάθειας είναι οι ηλιακοί λέβητες HYBOSUN, n αντλία θερμότητας για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και η αντλία θερμότητας αέρα/νερού REVORB για την ταυτόχρονη παραγωγή ψύξης-θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης.

Οι γραμμές παραγωγής της εταιρίας καλύπτουν τους εξής τομείς :

  • ΣΟΜΠΕΣ PELLET
  • ΛΕΒΗΤΕΣ ΝΕΡΟΥ
  • ΑΕΡΟΛΕΒΗΤΕΣ
  • ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ PELLET
  • BOILERS & ΔΟΧΕΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ
  • ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
  • ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
  • ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ

Mytherm
www.mytherm.gr
Facebook: https://www.facebook.com/mytherm/
Instagram: https://www.instagram.com/mytherm_/