Στο Power of Love έπαιξαν «θάρρος ή αλήθεια» και «έσκασε» το πρώτο φιλί της Σωτηρίας με τον Πελετιέ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Στο Power of Love έπαιξαν «θάρρος ή αλήθεια» και «έσκασε» το πρώτο φιλί της Σωτηρίας με τον Πελετιέ (vid)
H Σωτηρία ζήτησε κάτι πιο ενδιαφέρον στο παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια» και κατέληξε να φιλά τον Νίκο Πελετιέ.

Την ευκαιρία να παίξουν «θάρρος ή αλήθεια» και να ξεφύγουν από την καθημερινότητά τους έδωσε η Κατερίνα Καραβάτου στους παίκτες του Power of Love.

Οι παίκτες του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ έκαναν τον καθιερωμένο κύκλο και όταν ήρθε η σειρά της Σωτηρίας Δεμίριγλου, η Κατερίνα Καραβάτου την ρώτησε «θάρρος ή αλήθεια;».

Τότε η παίκτρια απάντησε «θάρρος» με την παρουσιάστρια να της λέει «χάρισε έναν χορό γύρο από αυτόν που σου αρέσει περισσότερο από το αντίθετο φύλο».

Η Σωτηρία αντέδρασε και ζήτησε κάτι πιο ακραίο. «Δες άμα έχει κάτι πιο καλό! Κάτι πιο ακραίο!». Η παρουσιάστρια αφού άνοιξε μερικά χαρτάκια, τα οποία δεν της έκαναν, αποφάσισε να πάρει ένα τελευταίο. «Φίλησε στο στόμα κάποιον του αντίθετου φύλου», διάβασε η Κατερίνα Καραβάτου.

Οι παίκτες αναφώνησαν: «Ήρθε η ώρα να γίνει! Τα ήθελες και τα έπαθες! Δεν ήθελες να εκτεθείς, πάρε να έχεις τώρα!». Η Σωτηρία πλησίασε τον Νίκο Πελετιέ και προέτρεψε τους υπόλοιπους να φωνάξουν «φιλί, φιλί!».

Έτσι οι δύο παίκτες που έχουν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι, έδωσαν το πρώτο τους φιλί, έστω και με αυτές τις συνθήκες. «Εντάξει ένα φιλί είναι, δεν βγήκαμε όλοι από μοναστήρι!».