Η πιο σέξι οπαδός του κόσμου Ivana Knoll στη Μύκονο: «Δεν έχω βγει ραντεβού με Έλληνα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η πιο σέξι οπαδός του κόσμου Ivana Knoll στη Μύκονο: «Δεν έχω βγει ραντεβού με Έλληνα» (vid)
Την Μύκονο επέλεξε ξανά για τις διακοπές της η εντυπωσιακή Ivana Knoll.

Στη Μύκονο βρίσκεται η Ivana Knoll γνωστή και ως το «κορίτσι του Μουντιάλ», όταν το 2022 είχε μαγνητίσει τα βλέμματα στις κερκίδες του Κατάρ.

Η πρώην Μις Κροατία και νυν μοντέλο, dj της techno και influencer με τρία εκατομμύρια followers στο Instagram για ακόμα ένα καλοκαίρι επέλεξε την Μύκονο για τις διακοπές της.

Το Mykonos Live TV την συνάντησε σε πολυτελές ξενοδοχείο, με την ίδια να δηλώνει: «Νιώθω καταπληκτικά όταν βρίσκομαι στην Μύκονο. Είναι μοναδικό μέρος και συνδυάζει τα πάντα. Έχει μέρη για να διασκεδάσεις, μέρη για να ησυχάσεις και μέρη για ρομαντικούς».

Σε ερώτηση αν την φλερτάρουν στον δρόμο και αν οι Έλληνες είναι ρομαντικοί απάντησε: «Ναι, με φλερτάρουν και ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα ή άσχημη συμπεριφορά. Με αναγνωρίζουν στον δρόμο, με χαιρετούν και μου ζητάνε να βγάλουμε φωτογραφίες. Δεν ξέρω αν οι Έλληνες είναι ρομαντικοί γιατί δεν έχω βγει ραντεβού με Έλληνα».

Μιλώντας για τη ζωή της ανέφερε: «Κατάγομαι από το Ζάγκρεμπ αλλά ζω στο Μαϊάμι. Από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο ζω στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο χρόνο στο Μαϊάμι. Αυτό με βοηθάει στην καριέρα μου ως dj. Ελπίζω να παίξω σύντομα μουσική και στην Μύκονο».

Τέλος στην ερώτηση πώς είναι οι τιμές στην Μύκονο σε σχέση με το Μαϊάμι πρόσθεσε: «Πάνω κάτω είναι οι ίδιες, αλλά τα ταξί εδώ είναι πολύ πιο ακριβά…».