Στην Ελβετία πηγαίνουν στη δουλειά τους…κολυμπώντας: Το viral βίντεο του Diplo (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Στην Ελβετία πηγαίνουν στη δουλειά τους…κολυμπώντας: Το viral βίντεο του Diplo (vid)
Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το βίντεο που έχει δημοσιεύσει ο διάσημος DJ Diplo και αποκάλυψε ότι ορισμένοι εργαζόμενοι στην Ελβετία πηγαίνουν στη δουλειά τους κολυμπώντας.

Στην Ελβετία, η καθημερινή μετακίνηση αποκτά μια αναζωογονητικά μοναδική πτυχή κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, καθώς οι εργαζόμενοι σε πόλεις όπως η Βασιλεία και η Βέρνη πηγαίνουν στη δουλειά κολυμπώντας. Αυτός ο αντισυμβατικός τρόπος μεταφοράς έχει γίνει ένας δημοφιλής τρόπος για να πηγαίνουν οι ντόπιοι από και προς τη δουλειά τους, χρησιμοποιώντας το φυσικό ρεύμα του ποταμού Aare.

Ανάλογα με την τοποθεσία του σπιτιού και του χώρου εργασίας τους, οι εργαζόμενοι μπορούν είτε να ξεκινήσουν τη μέρα τους παρασυρόμενοι προς το γραφείο είτε να χαλαρώσουν στο δρόμο για το σπίτι αφήνοντας το ποτάμι να τους μεταφέρει πίσω.

Το κλειδί αυτής της μεθόδου είναι η χρήση σάκων, όπου οι μετακινούμενοι αποθηκεύουν τα ρούχα, τα αντικείμενα εργασίας, τις πετσέτες και τα μαγιό τους. Αυτές οι τσάντες κρατούν τα πάντα στεγνά ενώ επιπλέουν και είναι εύκολο να μεταφερθούν μόλις βγουν από το ποτάμι.