«Μοιάζετε με σκουπίδια»: Σάλος με τη λεκτική επίθεση που δέχτηκαν δύο κορίτσια σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Μοιάζετε με σκουπίδια»: Σάλος με τη λεκτική επίθεση που δέχτηκαν δύο κορίτσια σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ (vid)
Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο που απαθανατίζει μια γυναίκα να επιτίθεται λεκτικά σε δύο έφηβες.

Ένα ενοχλητικό περιστατικό σε συναυλία της Taylor Swift στη Βαρσοβία έχει γίνει viral, τραβώντας την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως. Το περιστατικό, το οποίο συνέβη στο στάδιο PGE Narodowy κατά τη διάρκεια μιας από τις τρεις sold-out συναυλίες της Swift νωρίτερα αυτό το μήνα, αφορούσε μια γυναίκα που φέρεται να βρίζει δύο κορίτσια.

Η γυναίκα καταγράφηκε σε βίντεο να λέει: «Συγγνώμη, αλλά μοιάζετε με σκουπίδια». Το βίντεο, διάρκειας μόλις εννέα δευτερολέπτων, συγκέντρωσε έκτοτε πάνω από 35 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, με σχεδόν τρία εκατομμύρια likes.

@neriyayazminnn Replying to @user18394991209 thus is the full video! she continued to harrass, hope this helps! #taylorswift #warsaw #fypシ ♬ original sound - neriya 💛

Το βίντεο έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να καταδικάζουν τη συμπεριφορά της γυναίκας και να εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στις έφηβες. Οι θαυμαστές της Taylor Swift, γνωστοί για την παθιασμένη υποστήριξή τους τόσο στην καλλιτέχνιδα όσο και μεταξύ τους, έχουν κατακλύσει τα σχόλια με μηνύματα υποστήριξης.