Πυροσβέστης έσωσε γυναίκα από τις φλόγες στα Βριλήσσια: Ήθελε να μπει στο σπίτι της (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πυροσβέστης έσωσε γυναίκα από τις φλόγες στα Βριλήσσια: Ήθελε να μπει στο σπίτι της (vid)
Ηρωική ήταν η επέμβαση ενός πυροσβέστη στα Βριλήσσια που τη τελευταία στιγμή απέτρεψε μια γυναίκα από το να μπει στο σπίτι της, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες.

Μάχη με την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά που καταστρέφει τεράστιες δασικές εκτάσεις και σπίτια στη βορειοανατολική Αττική δίνουν τα τελευταία 24ωρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Πρωταρχικό τους μέλημα είναι να διασφαλίσουν ότι δεν θα χαθούν ζωές μέσα. Ένα ισχυρό παράδειγμα της γενναιότητάς τους προέκυψε όταν ένας πυροσβέστης κατάφερε να σώσει μια γυναίκα που προσπαθούσε απεγνωσμένα να προστατεύσει το σπίτι της στα Βριλήσσια.

Όπως πολλοί κάτοικοι, η γυναίκα παρακολουθούσε με τρόμο το σπίτι και την περιουσία της να τυλίγονται στις φλόγες. Αποφασισμένη να κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει το σπίτι της, προσπάθησε να ξαναμπεί στο φλεγόμενο κτίριο, μια στιγμή που κατέγραψε σε βίντεο η τηλεόραση του Alpha.

Ωστόσο, μόλις ετοιμαζόταν να μπει στο εσωτερικό, επενέβη ένας πυροσβέστης, εμποδίζοντάς την να εισέλθει στην επικίνδυνη κατασκευή. Λίγα λεπτά αργότερα, σημειώθηκε έκρηξη όταν οι πυροσβέστες άνοιξαν την πόρτα για να σβήσουν τη φωτιά, η οποία φούντωσε βίαια καθώς το οξυγόνο εισέβαλε στον χώρο.