Φωτιά στην Αττική: Βρέθηκε απανθρακωμένη γυναίκα στο Πάτημα Χαλανδρίου!

Newsroom
Φωτιά στην Αττική: Βρέθηκε απανθρακωμένη γυναίκα στο Πάτημα Χαλανδρίου!
Τραγικές διαστάσεις παίρνει η μεγάλη πυρκαγιά στην Βορειοανατολική Αττική καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εντοπίστηκε μια σορός γυναίκας στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Η γυναίκα είχε δηλωθεί ως... αγνοούμενη από το βράδυ της Δευτέρας και τελικά λίγο μετά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης επιβεβαιώθηκε το τραγικό γεγονός σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Βρέθηκε η σωρός απανθρακωμένη στο Πάτημα Χαλανδρίου μέσα σε κτίσμα επαγγελματικής χρήσης. Προφανώς την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε εγκαίρως να αποχωρήσει από τον χώρο όπου βρήκε και τραγικό θάνατο επί της οδού Αναπαύσεως.

Λίγο μετά τις 14:00 της Δευτέρας, οι αρχές ζήτησαν την εκκένωση των κατοίκων στο Πάτημα Βριλησσίων, με τις φλόγες να τυλίγουν στη συνέχεια σπίτια, επιχειρήσεις και αυτοκίνητα. Ο δήμαρχος Βριλησσίων, Γιάννης Πισιμίσης, ανέφερε πως έχουν καεί 10 σπίτια στην περιοχή Κρασσά σε δηλώσεις του στο Open, ωστόσο ο ακριβής αριθμός των ακινήτων που έχουν υποστεί ζημιές δεν μπορεί να προσδιοριστεί για την ώρα.

Σημειώνεται ότι κατά την έκτακτη ενημέρωση το βράδυ της Δευτέρας (12/8), ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής διέψευσε τις πληροφορίες περί αγνοούμενου ατόμου.