Άκαρδη μητέρα αρνήθηκε να μοιραστεί φαγητό με το παιδί της: «Πεινάω, δεν μπορείς να φας» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Άκαρδη μητέρα αρνήθηκε να μοιραστεί φαγητό με το παιδί της: «Πεινάω, δεν μπορείς να φας» (vid)
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο μιας μητέρας στο TikTok.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε η Rachel Gibbs, μητέρα δύο παιδιών, έγινε viral αφού μοιράστηκε ένα κλιπ στο TikTok όπου αρνείται να μοιραστεί το γεύμα της με τον 3χρονο γιο της, Sam. Το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές, έχει προκαλέσει μια έντονη συζήτηση.

Στο βίντεο, το παιδί ζητά να φάει το γεύμα που ετοιμάζει η μητέρα του για τον εαυτό της. Η Gibbs λέει ήρεμα στο γιο της «Όχι», εξηγώντας του ότι το γεύμα είναι δικό της και ότι έχει ήδη φάει.

@rachonlife In case you needed to see what this looks like #rachonlife #millennialmom #momlife #gentleparenting ♬ original sound - rachel | mom stuff + lifestyle

Όταν ο γιος της ρωτάει γιατί δεν μπορεί να πάρει λίγο από το φαγητό της, η μητέρα του απαντάει: «Επειδή δεν θέλω και πεινάω. Δεν έχω φάει. Έφαγες πρωινό και μόλις έφαγες ένα σνακ».

Καθ' όλη τη διάρκεια της συζήτησης, η μητέρα τονίζει ότι ο κάθε γονέας πρέπει να βάζει τα όρια του.

Το βίντεο έχει προκαλέσει ένα ευρύ φάσμα αντιδράσεων. Ορισμένοι θεατές επαίνεσαν την μητέρα που διδάσκει στο παιδί της τα όρια και τον αυτοέλεγχο. Άλλοι, ωστόσο, αμφισβήτησαν κατά πόσο αυτή η προσέγγιση είναι σωστή, υποστηρίζοντας ότι το μοίρασμα του φαγητού θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια ευκαιρία για να παραδειγματιστεί η γενναιοδωρία και η ενσυναίσθηση.

Το βίντεο προκάλεσε μια ευρύτερη συζήτηση σχετικά με το πώς οι γονείς μπορούν να εξισορροπήσουν τις δικές τους ανάγκες με εκείνες των παιδιών τους και πώς ο καθορισμός ορίων μπορεί να αποτελέσει ουσιαστικό μέρος αυτής της διαδικασίας.