Απίστευτο περιστατικό στο λιμάνι της Άνδρου: «Επιβάτες κινδύνεψαν να βρεθούν στη θάλασσα» (vid)

Newsroom
Απίστευτο περιστατικό στο λιμάνι της Άνδρου: «Επιβάτες κινδύνεψαν να βρεθούν στη θάλασσα» (vid)
Έντονο προβληματισμό προκαλεί μια καταγγελία ενός ταξιδιώτη στο λιμάνι της Άνδρου, με το βίντεο - που κάνει τον γύρο του διαδικτύου - να έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Ένα βίντεο από το λιμάνι στην Άνδρο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις καθώς φαίνεται να μην τηρείται κανέναν μέτρο ασφαλείας, με επιβάτες και προσωπικό του πλοίου να κινδυνεύουν να βρεθούν στη θάλασσα.

Όλα φαίνονται να συνέβησαν στο λιμάνι της Άνδρου. Εκεί, λόγω των ισχυρών ανέμων, το πλοίο δεν κατάφερε να «δέσει» και το λιμενικό προέτρεπε τους επιβάτες να μπουν άμεσα μέσα, με κίνδυνο να τραυματιστούν, ακόμα και να βρεθούν στη θάλασσα.

Επίσης, φαίνονται οι επιβάτες προσπαθούν να βάλουν ένα αυτοκίνητο στο πλοίο και αρχίζουν να σπρώχνουν διακινδυνεύοντας την σωματική τους ακεραιότητα καθώς επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες και έχει αέρα και κύμα. Ακόμα χειρότερα ο καπετάνιος αποφασίζει να σηκώσει τη μπουκαπόρτα και το πλοίο να αναχωρήσει, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βρεθεί μεταξύ προβλήτας και πλοίου.

Ένας επιβάτης κατέγραψε τη στιγμή και κατήγγειλε ότι «το λιμενικό και ο πλοίαρχος αποφάσισε να βάλει ανεξέλεγκτα τους επιβάτες μέσα με αποτέλεσμα να βρεθούν οι οδηγοί να αιωρούνται πάνω στον καταπέλτη και πιο συγκεκριμένα πάνω από την θάλασσα».

«Για ένα πλοίο που δεν μπορούσε να δέσει στο λιμάνι της Άνδρου αλλά προτίμησε το λιμενικό και ο πλοίαρχος να βάλει ανεξέλεγκτα τους επιβάτες μέσα με αποτέλεσμα να βρεθούν οι οδηγοί να αιωρούνται πάνω στον καταπέλτη και πιο συγκεκριμένα πάνω από την θάλασσα!!! Σε αυτή την χώρα για άλλη μια φορά ζούμε από τύχη!!» έγραψε αναλυτικά, ενώ στη λεζάντα σημείωσε ότι «αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται».

Δείτε το βίντεο:

@nikos_nk Παραλίγο οι επιβάτες του οχήματος να βρεθουν στην θαλασσα! Για ενα πλοίο που δεν μπορούσε να δέσει στο λιμάνι της Άνδρου αλλά προτίμησε το λιμενικό και ο πλοίαρχος να βάλει ανεξέλεγκτα τους επιβάτες μέσα με αποτέλεσμα να βρεθούν οι οδηγοί να αιωρούνται πανω στον καταπέλτη και πιο συγκεκριμένα πάνω απο την θάλασσα!!! Σε αυτή την χώρα για άλλη μια φορά ζούμε από τύχη!!! #viral #greece #greeceport #andros @Kyriakos Mitsotakis @ΣΚΑΪ TV @Θάνος Κόκκαλης Δημοσιογράφος 2 @ANT1 ♬ πρωτότυπος ήχος - Νίκος ΝΚ