Ξέχασε το αυτοκίνητο της σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για τρεις ημέρες: Το ποσό που έπρεπε να πληρώσει (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ξέχασε το αυτοκίνητο της σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για τρεις ημέρες: Το ποσό που έπρεπε να πληρώσει (vid)
Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το βίντεο που δημοσίευσε μια δημιουργός περιεχομένου στο οποίο αποκάλυψε το ποσό που κλήθηκε να πληρώσει σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Μια δημιουργός περιεχομένου στο TikTok σοκαρίστηκε αφού ανακάλυψε το τσουχτερό κόστος που συνεπάγεται η παραμονή του αυτοκινήτου της σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για τρεις νύχτες. Η influencer, Ángela Mármol μοιράστηκε την εμπειρία της σε ένα βίντεο που γρήγορα συγκέντρωσε την προσοχή.

Η νεαρή κοπέλα είχε αφήσει το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ, περιμένοντας τον αδελφό της να το πάρει. Ωστόσο, λόγω ενός μπερδέματος, το όχημα παρέμεινε σταθμευμένο για τρεις ημέρες και δέκα ώρες. Όταν εκείνη και ο φίλος της επέστρεψαν για να παραλάβουν το αυτοκίνητο, φοβήθηκε ότι το ποσό που πρόκειται να πληρώσει θα ήταν αρκετά μεγάλο, με τον φίλο της να εκτιμά ότι μπορεί να φτάνει τα 228 ευρώ.

@amarmolmc

que jamas os pase

♬ sonido original - Àngela Mármol

Στο βίντεο, η Ángela εξέφρασε με ειλικρίνεια την ανησυχία της, λέγοντας: «Θα κλάψω αν είναι 200 ευρώ». Τόσο εκείνη όσο και ο φίλος της ανέμεναν ένα εξωφρενικό ποσό για την παρατεταμένη διαμονή, με την ίδια την Ángela να υποθέτει γύρω στα 200 ευρώ.

Όταν τελικά έβαλαν το εισιτήριο στάθμευσης στο μηχάνημα πληρωμής, το συνολικό ποσό ανήλθε σε 125,40 ευρώ- ένα σημαντικό ποσό, αλλά και πάλι σημαντικά μικρότερο από αυτό που φοβόντουσαν.

Όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να επισημάνουν ότι την επόμενη φορά θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.