Πελάτης εστιατορίου άφησε φιλοδώρημα 9.500 ευρώ στη σερβιτόρα: Ο συγκινητικός λόγος πίσω από την κίνηση του

Newsroom
Πελάτης εστιατορίου άφησε φιλοδώρημα 9.500 ευρώ στη σερβιτόρα: Ο συγκινητικός λόγος πίσω από την κίνηση του
Το προσωπικό ενός εστιατορίου στο Μίσιγκαν έπαθε «πλάκα» όταν ένας πελάτης αποφάσισε να τους αφήσει φιλοδώρημα αξίας 9.000 ευρώ.

Το προσωπικό ενός αμερικανικού εστιατορίου έμεινε άναυδο, αφού ένας πελάτης άφησε φιλοδώρημα ύψους 9.000 ευρώ - πριν αποκαλύψει το κίνητρο της χειρονομίας του.

Συγκεκριμένα, το προσωπικό του Mason Jar Cafe's στο Brenton Harbour, στο Μίσιγκαν, δήλωσε ότι συνήθως βλέπουν τα φιλοδωρήματα να κυμαίνονται από 15 έως 25 τοις εκατό του συνολικού λογαριασμού. Ωστόσο, κάποιες φορές έχουν και τα τυχερά τους...

Μιλώντας στο The Hill, ο διευθυντής Tim Sweeney δήλωσε: «Συνήθως, βλέπουμε κάθε τόσο 100 δολάρια, ένα μεγάλο ποσό για μπουρμπουάρ. Αλλά ποτέ δεν είχαμε δει κάτι τέτοιο. Πάθαμε "πλάκα" ».

Λοιπόν, ο πελάτης έκανε λογαριασμό 32,43 δολαρίων στο εστιατόριο και όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει πρόσθεσε ένα φιλοδώρημα αξίας 10.000 δολαρίων.

1

Όπως ήταν φυσικό, με ένα τόσο μεγάλο φιλοδώρημα, ο Sweeney ήθελε να βεβαιωθεί ότι ο πελάτης δεν είχε κάνει κάποιο λάθος. Και πρόσθεσε: «Πήγαμε πέρα δώθε. Έκανα μια συζήτηση μαζί του. Ήθελε όντως να δώσει τόσα λεφτα».

Τότε ήταν που ο καλόκαρδος πελάτης αποκάλυψε τον συγκινητικό λόγο για το τεράστιο φιλοδώρημα.

Η σερβιτόρα Paige Mulick είπε: «Ήταν στη μνήμη ενός φίλου που πέθανε πρόσφατα. Ο πελάτης της είπε ότι είχε έρθει στην πόλη για την κηδεία του και θέλησε να τον τιμήσει με αυτό τον τρόπο. Ήταν πραγματικά μια πράξη καλοσύνης που συγκίνησεε πολλούς ανθρώπους».

Το προσωπικό του εστιατορίου επέλεξε να μοιράσει τα 10.000 δολάρια - πράγμα που σημαίνει ότι όλοι πήραν στο σπίτι τους λίγο περισσότερα από 1.100 δολάρια (872,88 λίρες).