Ο Καντίροφ επέστρεψε: Εξόπλισε Tesla με πολυβόλο και θέλει να το στείλει στην Ουκρανία (vid)

Newsroom
Ο Καντίροφ επέστρεψε: Εξόπλισε Tesla με πολυβόλο και θέλει να το στείλει στην Ουκρανία (vid)
Ένας από τους στενότερους συμμάχους του Πούτιν παρουσίασε ένα Tesla Cybertruck εξοπλισμένο με πολυβόλο και πρότεινε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην Ουκρανία.

Ο Ραμζάν Καντίροφ, επικεφαλής της περιοχής της Τσετσενίας της Ρωσίας, δημοσίευσε το Σάββατο ένα βίντεο στο οποίο ο ίδιος οδηγεί ένα Tesla Cybertruck εξοπλισμένο με ένα πολυβόλο.

Σε ανάρτησή του στο Telegram, ο Καντίροφ είπε τα καλύτερα τόσο για το όχημα, όσο για τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla, Έλον Μασκ, ενώ υπονόησε επίσης ότι το EV θα χρησιμοποιηθεί στον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Λάβαμε ένα Tesla Cybertruck από τον αξιότιμο Elon Musk. Με χαρά δοκίμασα αυτή τη νέα τεχνολογία και είδα προσωπικά γιατί δικαίως ονομάζεται Κυβερνοτέρας», έγραψε.

«Το Cybertruck θα σταλεί σύντομα στη ζώνη SVO, όπου θα έχει ζήτηση υπό τις κατάλληλες συνθήκες. Είμαι βέβαιος ότι αυτό το 'θηρίο' θα ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό τους στρατιώτες μας», πρόσθεσε.

SVO είναι μια αναφορά στην «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία.

Ο Καντίροφ, ο διορισμένος από το Κρεμλίνο ηγέτης της Τσετσενίας, είναι σταθερός σύμμαχος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και έχει παράσχει σημαντική βοήθεθια για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.