Νίκος Παππάς σε ΝΔ: «Δεν δέχομαι από κανένα ακροδεξιό τρολ, από κανένα φασιστάκο να με υποτιμάει» (vid)

Newsroom
Νίκος Παππάς σε ΝΔ: «Δεν δέχομαι από κανένα ακροδεξιό τρολ, από κανένα φασιστάκο να με υποτιμάει» (vid)
Απαντήσεις στις κατηγορίες της ΝΔ μέσω instagram story έδωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Ένα σχόλιο του Νίκου Παππά κατά αστυνομικού έχει προκαλέσει την αντίδραση της αστυνομίας, αλλά και της κυβέρνησης, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο η ΝΔ καλεί να διαγράψει τον ευρωβουλευτή.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας και νυν ευρωβουλευτής, φέρεται να μίλησε με υποτιμητικούς όρους προς τις αστυνομικές δυνάμεις, κάτι που ενόχλησε σφόδρα τους αστυνομικούς.

Η ΝΔ πήγε το θέμα ένα βήμα πιο πέρα και με ανακοίνωση της ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ την αποπομπή του, κάνοντας λόγο για «πολακισμό».

Λίγη ώρα αργότερα, ο Νίκος Παππάς τοποθετήθηκε και τόνισε ότι σέβεται τα Σώματα Ασφαλείας, αλλά δεν ανέχεται από κανέναν να προσβάλει αυτόν και την οικογένεια του.

«Βλέποντας την κυβέρνηση της... συμφοράς να έχει τόσο άμεσα αντανακλαστικά σε μια προσπάθεια πολιτικής αντιπαράθεσης και αλλαγή της ατζέντας από τις πυρκαγιές και βγάζει ανακοίνωση εναντίον μου, αναρωτιέμαι: μήπως θα ήταν καλύτερο να είχε την ίδια αμεσότητα την προηγούμενη εβδομάδα που σχεδόν κάηκε η μισή Αττική; Τέλος πάντων... Πάντα σέβομαι και αναγνωρίζω τα Σώματα Ασφαλείας, αλλά δεν δέχομαι από κανένα ακροδεξιό τρολ, από κανένα φασιστάκο, από τον οποιοδήποτε να με υποτιμάει και να με προσβάλει, να απειλεί εμένα και την οικογένεια μου. Θα απαντάω πάντα στο ίδιο ύφος. Δεν αναιρεί η θέση που έχω τις αξίες μου και καλό θα ήταν εκεί στου Μαξίμου να ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα. Ο κόσμος καίγεται, πεθαίνει στο δρόμο και εσείς πετάτε χαρταετό πάλι.. είπε χαρακτηριστικά.