«Η κατάρα του Drake ξαναχτυπά»: Έχει 92% αποτυχία στα στοιχήματα του

Επιμέλεια: Newsroom
«Η κατάρα του Drake ξαναχτυπά»: Έχει 92% αποτυχία στα στοιχήματα του
Και η «κατάρα του Drake» συνεχίζεται. Για ακόμα μια φορά ο αθλητής που υποστήριζε ο Καναδός ράπερ έχασε.

Η περιβόητη «κατάρα του Drake» έφερε άλλο ένα θύμα, με τον Καναδό ράπερ Drake να χάνει το ιλιγγιώδες ποσό των 450.000 δολαρίων, αφού στοιχημάτισε στον Israel Adesanya να νικήσει τον Dricus du Plessis στο UFC 305. Παρά την αυτοπεποίθηση του ράπερ, ο Adesanya υποβλήθηκε από τον du Plessis στον τέταρτο γύρο, ενισχύοντας περαιτέρω τον θρύλο της «κατάρας του Drake».

Ο πολυαναμενόμενος αγώνας είδε τον Νοτιοαφρικανό μαχητή Dricus du Plessis να υπερασπίζεται τον τίτλο του.

Ο Drake, γνωστός για τα μεγάλα στοιχήματα σε αθλητικά γεγονότα, στοιχημάτισε 450.000 δολάρια στον Adesanya για να επανακτήσει τον τίτλο των 83 κιλών. Αν ο Adesanya κέρδιζε, ο Drake θα κέρδιζε με 855.000 δολάρια. Αντ' αυτού, η ήττα απλώς εμβάθυνε τη φήμη του ράπερ ότι φέρνει κακοτυχία στους αθλητές που υποστηρίζει.

Οι χρήστες του διαδικτύου «έτρεξαν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να χλευάσουν το θλιβερό στοιχηματικό ρεκόρ του ράπερ, αποδίδοντας για άλλη μια φορά την ήττα του Adesanya στη λεγόμενη «κατάρα του Drake». Αυτή η τελευταία ήττα έρχεται να προστεθεί στο ήδη θλιβερό ιστορικό του Drake στο στοιχηματισμό. Σύμφωνα με αναφορές, το ρεκόρ του Drake στο στοίχημα ανέρχεται πλέον σε 17-189 που σημαίνει ότι έχει χάσει το 92% των στοιχημάτων του.