Travel blogger έπαθε «πλάκα» όταν συνειδητοποίησε ότι το ξενοδοχείο που έκλεισε στην Αίγυπτο δεν υπήρχε πουθενά

Επιμέλεια: Newsroom
Travel blogger έπαθε «πλάκα» όταν συνειδητοποίησε ότι το ξενοδοχείο που έκλεισε στην Αίγυπτο δεν υπήρχε πουθενά
Ένας Βρετανός travel blogger έζησε μια δραματική εμπειρία καθώς το ξενοδοχείο που έκλεισε στην Αίγυπτο δεν υπήρχε στην πραγματικότητα!

Ένας ταξιδιωτικός blogger έπαθε σοκ όταν ανακάλυψε ότι το ξενοδοχείο που έκλεισε στην Αίγυπτο ήταν ένα αρχαίο μνημείο.

Ο 43χρονος Mark Jeavons φαίνεται να ενθουσιάστηκε όταν έκλεισε τη διαμονή του στο Pyramids and Sphinx View Hotel στη Γκίζα της Αιγύπτου, η οποία ήταν περίπου 50 ευρώ τη βραδιά.

Αλλά όταν έφτασε στην αναφερόμενη διεύθυνση τα μεσάνυχτα, συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε κανένα ξενοδοχείο. Το μόνο πράγμα που μπορούσε να δει ήταν απλώς ένα άδειο δρομάκι.

Το συγκεκριμένο σημείο δεν έμοιαζε καθόλου με τις φωτογραφίες στην καταχώριση που είχε κάνει στη Booking – η οποία είχε δεκάδες θετικές κριτικές και περιείχε ένα σωρό φωτογραφίες.

Ο Mark, ένας καθηγητής Αγγλικών, από το Wolverhampton, είπε: «Δεν υπήρχε τίποτα στη διεύθυνση. Ήταν ένα απλό δρομάκι χωρίς κανένα σημάδι ξενοδοχείου. Ο ταξιτζής ρωτούσε τους ανθρώπους στο δρόμο αλλά κανείς δεν το είχε ακούσει».

Έκανε κράτηση για το δωμάτιο μέσω της Booking.com, χωρίς, ωστόσο, να υποχρεώνεται να πληρώσει καμία προκαταβολή. Έτσι, σχεδίαζε να πληρώσει το κόστος όταν θα έφτανε στο ξενοδοχείο.

Όπως λέει, αναγκάστηκε να περιφέρεται στους δρόμους μέχρι που βρήκε ένα κατάλυμα «έκτακτης ανάγκης» περίπου μία ώρα αργότερα, στο The Sun and Sand Hotel.

Κατέληξε να ξοδεύει πάνω από 100 ευρώ τη νύχτα στο συγκεκριμένο μέρος.