Ισπανία: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του εντεκάχρονου που έπαιζε ποδόσφαιρο

Επιμέλεια: Newsroom
Ισπανία: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του εντεκάχρονου που έπαιζε ποδόσφαιρο
Η αστυνομία συνέλαβε τον φερόμενο δράστη της θανάσιμης επίθεσης σε ένα 11χρονο αγόρι, σε γήπεδο ποδοσφαίρου στο Τολέδο της Ισπανίας.

Έπιασε τόπο το ανθρωποκυνηγητό που υπήρξε από την αστυνομία στην Ισπανία, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ατόμου που μαχαίρωσε θανάσιμα ένα 11χρονο αγόρι την Κυριακή (18/8) στο γήπεδο ποδοσφαίρου του αθλητικού κέντρου Mocejón στο Τολέδο.

Η αστυνομία συνέλαβε τον φερόμενο δράστη της θανάσιμης επίθεσης σε ένα 11χρονο αγόρι, σε γήπεδο ποδοσφαίρου στο Τολέδο της Ισπανίας. Όπως έγινε γνωστό, το συγκεκριμένο άτομο είναι 20 ετών και κατάγεται από το ίδιο χωριό με τον αδικοχαμένο 11χρονο.

Οι αρχές κάνουν έρευνες στο σπίτι του προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία. Θυμίζουμε ότι ο φερόμενος δράστης μπήκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις και επιτέθηκε ξαφνικά σε ομάδα αγοριών που έπαιζαν ποδόσφαιρο.

Πολλοί από αυτούς κατάφεραν να διαφύγουν, όχι όμως και το θύμα, το οποίο χτυπήθηκε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θάνατος του. Σύμφωνα με την οικογένεια, ο δράστης νωρίτερα είχε προσπαθήσει να επιτεθεί σε ομάδα μεγαλύτερων αγοριών.