Αντετοκούμπο: Οι διακοπές των αδερφών στη Μύκονο λίγες μέρες πριν το λαμπερό γάμο του Γιάννη

Επιμέλεια: Newsroom
Αντετοκούμπο: Οι διακοπές των αδερφών στη Μύκονο λίγες μέρες πριν το λαμπερό γάμο του Γιάννη
Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούμπο βρίσκονται στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σταρ του NBA βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στην χώρα μας, περνώντας στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του, έπειτα από μία ακόμα απαιτητική σεζόν. Για τελευταίο προορισμό φαίνεται ότι επέλεξε την αγαπημένη του Μύκονο.

Η κάμερα του “Mykonos LiveTv” κατέγραψε την βραδινή έξοδο των Γιάννη, Θανάση και του Κώστα Αντετοκούνμπο στο «νησί των ανέμων». Όπως φαίνεται και στο βίντεο οι τρεις αθλητές απόλαυσαν την βόλτα τους στα σοκάκια του νησιού, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των περαστικών.

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του, φημολογείται ότι επισκέφθηκαν το νησί προκειμένου να διοργανώσουν το bachelor party της γυναίκας του με την όποια πρόκειται να παντρευτούν σύντομα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι έτοιμος να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Μαράια, σε μια φαντασμαγορική τελετή, όπου θα βρεθούν δεκάδες λαμπεροί καλεσμένοι. Ο παραμυθένιος γάμος θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Costa Navarino» στην Πύλο την 1η του Σεπτέμβρη. Όπως είναι λογικό, από ένα τέτοιο γεγονός δεν θα μπορούσαν να λείπουν ορισμένα κορυφαία ονόματα τόσο από το χώρο του μπάσκετ όσο και από το καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό στερέωμα. Πέρα από προπονητές, πρώην και νυν συμπαίκτες του, πολιτικούς, παράγοντες και αξιωματούχους του μπάσκετ, πρόσκληση έχουν λάβει μερικοί από τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο, κι όχι μόνο από το μπάσκετ.