O χειρότερος εφιάλτης: Πύθωνας 3,5 μέτρων ξετρύπωσε από λεκάνη τουαλέτας και δάγκωσε τα γεννητικά όργανα νεαρού (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
O χειρότερος εφιάλτης: Πύθωνας 3,5 μέτρων ξετρύπωσε από λεκάνη τουαλέτας και δάγκωσε τα γεννητικά όργανα νεαρού (vid)
Ο Ταϊλανδός Thanat ανέβασε προχθές (20 Αυγούστου) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την τρομερή μάχη που έδωσε με έναν τεράστιο πύθωνα που βγήκε από τη λεκάνη της τουαλέτας του.

Δραματικές στιγμές έζησε ένας νεαρός στην Ταϊλάνδη καθώς δαγκώθηκε στα γεννητικά όργανα από έναν τεράστιο πύθωνα. Για αρκετά λεπτά δόθηκε μια πραγματική μάχη στη τουαλέτα, με το μπάνιο του να γεμίζει αίμα, ενώ χτυπούσε απεγνωσμένα το ερπετό μέχρι θανάτου με το βουρτσάκι.

Εξήγησε ότι είχε σηκωθεί γύρω στις 10.00 π.μ. και, ως συνήθως, είχε τραβήξει το καζανάκι της τουαλέτας πριν τη χρησιμοποιήσει για να απομακρύνει «τυχόν ανεπιθύμητες εκπλήξεις», οπότε πίστευε ότι καθόταν με ασφάλεια.

Δυστυχώς, δεν ήταν έτσι, καθώς λίγα λεπτά αργότερα ο Thanat «ένιωσε έναν έντονο πόνο» στους όρχεις του και συνειδητοποίησε ότι κάτι του δάγκωνε τα γεννητικά όργανα.

«Άπλωσα το χέρι μου προς τα κάτω και προς μεγάλη μου φρίκη, άρπαξα ένα φίδι από το λαιμό, με τους κυνόδοντές του ακόμα βυθισμένους μέσα μου...», είπε ο άνδρας.

«Πήδηξα πάνω και το τράβηξα αμέσως. Εκείνη τη στιγμή, δεν ένιωσα τόσο τον πόνο γιατί ήμουν σε σοκ. Κρατούσα σφιχτά το λαιμό του φιδιού, προσπαθώντας να το τραβήξω από την τουαλέτα, αλλά ήταν απίστευτα δυνατό και δεν κουνιόταν. Πανικόβλητος εντόπισα μια βούρτσα τουαλέτας κοντά και άρχισα να χτυπάω το φίδι όσο πιο δυνατά μπορούσα».

1

Μετά την άγρια συμπλοκή ο νεαρός άνδρας πήγε αμέσως σε νοσοκομείο για να κάνει εμβόλιο τετάνου. Οι γιατροί του είπαν ότι δεν θα χρειαζόταν ράμματα, καθώς η πληγή δεν ήταν αρκετά βαθιά, και θα επουλωθεί σε μερικές εβδομάδες.

Όπως τόνισε: «είμαι τυχερός που δεν ήταν ένα δηλητηριώδες φίδι. Μια κόμπρα θα με σκότωνε. Αλλά δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει αυτή την τουαλέτα από τότε. Και κάθε φορά που πηγαίνω, ελέγχω τι υπάρχει μέσα και βάζω μια βούρτσα για να βεβαιωθώ»