Επτά «ήλιοι» εμφανίστηκαν στην Κίνα: Η «μετεωρολογική ανωμαλία» που προβλημάτισε τους χρήστες του διαδικτύου (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Επτά «ήλιοι» εμφανίστηκαν στην Κίνα: Η «μετεωρολογική ανωμαλία» που προβλημάτισε τους χρήστες του διαδικτύου (vid)
Το μυστηριώδες θέαμα, το οποίο έμοιαζε με σκηνή από άλλο πλανήτη, μαγνήτισε τους θεατές για περίπου ένα λεπτό και ήταν ορατό από πολλές γωνίες.

Οι κάτοικοι στην Κίνα έμειναν έκπληκτοι από ένα θέαμα που τους «έκαψε» το μυαλό, καθώς είδαν επτά ήλιους να είναι παρατεταγμένοι στον ουρανό.

Η παράξενη οπτική ψευδαίσθηση καταγράφηκε σε ένα viral βίντεο που τραβήχτηκε νωρίτερα αυτό το μήνα από μια γυναίκα σε ένα νοσοκομείο στο Τσενγκντού.

7 Suns appear in the sky
byu/Traditional_Soil_464 ininterestingasfuck

Τα πλάνα, που κατέγραψε η κ. Wang, έκαναν γρήγορα το γύρο του διαδικτύου. Το μυστηριώδες θέαμα, το οποίο έμοιαζε με σκηνή από άλλο πλανήτη, μαγνήτισε τους θεατές για περίπου ένα λεπτό και ήταν ορατό από πολλές γωνίες.

Παρά την απόκοσμη εμφάνιση, το φαινόμενο είναι στην πραγματικότητα μια μετεωρολογική ανωμαλία. Οι επτά «ήλιοι» δεν ήταν πραγματικά ουράνια σώματα, αλλά εικόνες που δημιουργήθηκαν από τη διάθλαση του φωτός μέσα από το γυαλί του παραθύρου του νοσοκομείου.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν γρήγορα με αντιδράσεις για το βίντεο, με τους χρήστες να προσφέρουν μια σειρά από παράξενες θεωρίες για να εξηγήσουν την ευθυγράμμιση των άστρων. Ωστόσο, οι ειδικοί επιβεβαίωσαν ότι το φαινόμενο δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια οπτική ψευδαίσθηση.