Νέο ατύχημα με εξάχρονο σε λούνα παρκ στην Πιερία: Εκτροχιάστηκε το βαγόνι όπου επέβαινε (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Νέο ατύχημα με εξάχρονο σε λούνα παρκ στην Πιερία: Εκτροχιάστηκε το βαγόνι όπου επέβαινε (vid)
Ένα νέο ατύχημα σημειώθηκε σε λούνα παρκ στη χώρα μας, αυτή τη φορά στην Πιερία.

Ακόμα ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σε λούνα παρκ, αυτή τη φορά στην Πιερία, με το βαγόνι στο τρενάκι, στο οποίο επέβαινε ένα εξάχρονο αγόρι, αφού άρχισε να βγάζει σπίθες, να εκτροχιάζεται. Ο μικρός γλίτωσε τα χειρότερα, γιατί κατάφερε να κρατηθεί. Όλα αυτά μπροστά στα μάτια των γονιών του, οι οποίοι μήνυσαν τους υπεύθυνους του πάρκου.

Η μητέρα του παιδιού μίλησε στο Star περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές: «Στις 12/8 το βράδυ, είχαμε πάει στο λούνα παρκ με την οικογένειά μου και ο μεσαίος μου γιος, 6 ετών, μου ζήτησε να ανέβει στο τρενάκι. Όταν τον ανέβασε ο σύζυγός μου, πήγε να του βάλει τη ζώνη αλλά ο χειριστής του είπε δε χρειάζεται. Και μετά από λίγες περιστροφές που έκανε το τρενάκι κινητοποιήθηκε. Ήρθε σε λίγο ο χειριστής, το έθεσε σε λειτουργία και ξεκίνησε το βαγόνι που ήταν ο γιος μου να βγάζει σπίθες από τις ρόδες κάτω», λέει η μητέρα του 6χρονου.

«Διένυσε λίγα μέτρα και εκτροχιάστηκε μόνο το βαγόνι του γιου μου. Έπεσε προς τα προστατευτικά κιγγκλιδώματα, τα παρέσυρε και εκείνα και γύρισε στο πλάι και προς τα κάτω το βαγόνι. Το παιδί μου είναι μικρό. Ευτυχώς κρατήθηκε μόνος του από το σίδερο και δεν έφυγε από το τρενάκι. Θα μπορούσε να είχε φύγει και να είχε χτυπήσει το κεφάλι του στο έδαφος. Χτύπησε λίγο το χεράκι του» συμπλήρωσε η μητέρα.

Σε αντίθεση, πάντως, με την τραγωδία της Χαλκιδικής -όπου ο χειριστής του παιχνιδιού το έβαλε στα πόδια- εδώ όπως λένε οι γονείς του 6χρονου, ο άνθρωπος που έλεγχε το τρενάκι έσπευσε να βοηθήσει αμέσως τον μικρό μαθητή.