Η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο: Έχει καλύψει το 99,9% τους σώματος της με μελάνι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο: Έχει καλύψει το 99,9% τους σώματος της με μελάνι (vid)
Η Esperance Lumineska Fuerzina έγραψε ιστορία καταρρίπτοντας δύο ρεκόρ Γκίνες.

Μια βετεράνος του στρατού, η Esperance Lumineska Fuerzina, χάραξε το όνομά της στην ιστορία κατακτώντας δύο ρεκόρ Γκίνες: την γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ και τη γυναίκα με τις περισσότερες τροποποιήσεις σώματος. Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Fuerzina, η οποία εκτείνεται σε πάνω από μια δεκαετία, την έχει δει να χτυπάει με μελάνι το εκπληκτικό 99,98% του σώματός της και να υποβάλλεται σε μια σειρά από έντονες σωματικές μετατροπές.

Το ταξίδι της Fuerzina μέχρι να γίνει κάτοχος του ρεκόρ κάθε άλλο παρά συμβατικό ήταν. Το σώμα της είναι στολισμένο με περίπλοκα τατουάζ, συμπεριλαμβανομένων των βολβών των ματιών της. Περιγράφοντας το σώμα της ως έναν «κινούμενο καμβά», η Fuerzina μοιράστηκε με τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες ότι οι τροποποιήσεις της ακολουθούν το θέμα της «μετατροπής του σκοταδιού σε ομορφιά».

Οι 89 τροποποιήσεις στο σώμα της περιλαμβάνουν 15 υποδερμικά εμφυτεύματα, μια διχαλωτή γλώσσα, αφαίρεση θηλών και 18 σκουλαρίκια στα γεννητικά όργανα. Αυτές οι δραματικές αλλαγές, ειδικά στα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματός της, τη βοήθησαν να ξεπεράσει κατά πολύ τους προκατόχους της.

Η Fuerzina ξεπέρασε οριακά τη Charlotte Guttenberg, την προηγούμενη γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ, η οποία είχε 98,7% του σώματός της καλυμμένο με μελάνι. Ωστόσο, η Fuerzina κατέρριψε εύκολα το ρεκόρ των τροποποιήσεων στο σώμα, το οποίο βρισκόταν στα 40 από το 2012, αποδεικνύοντας την ατρόμητη προσέγγισή της στην τέχνη του σώματος.

Παρά τα επιτεύγματά της, η Fuerzina δεν έχει τελειώσει ακόμα. Συνεχίζει να βρίσκει χώρους στο σώμα της για να τροποποιεί, ενσαρκώνοντας τη φιλοσοφία της να δημιουργεί ομορφιά μέσα από το σκοτάδι, ακόμα κι αν αυτό είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην καταλαβαίνουν. «Νομίζω ότι είναι προφανές ότι δεν προσπαθώ να τηρήσω τα παραδοσιακά πρότυπα ομορφιάς», σημείωσε η Fuerzina.