Η Καραμήτρου αποκάλυψε ότι είναι ΑΕΚ: «Αγαπάμε μια ομάδα, θέλω να βλέπω "εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια"» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Καραμήτρου αποκάλυψε ότι είναι ΑΕΚ: «Αγαπάμε μια ομάδα, θέλω να βλέπω "εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια"» (vid)
H Μίνα Καραμήτρου μίλησε για την αγαπημένη της ομάδα, την ΑΕΚ.

Η Μίνα Καραμήτρου σχολίασε στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος» το αποψινό ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία για την 2η αγωνιστική της Super League, αποκαλύπτοντας πως είναι οπαδός της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, αρχικά η δημοσιογράφος συνομιλώντας με την συνάδελφό της Έλβη Μιχαηλίδου είπε: «Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι θα κάνουμε εμείς που παίζουμε σήμερα;», αναφερόμενη στο ματς της ΑΕΚ.

Η Έλβη Μιχαηλίδου στην συνέχεια αναφέρθηκε στους τίτλους-ατάκες της Μίνας Καραμήτρου όπως «δεν το κουνάει», «δεν πάει πουθενά» με την παρουσιάστρια να συμπληρώνει «ή το άλλο "δεν παίζουμε τα μήλα;"».

«Είναι ατάκες αυτά, δηλαδή ούτε οι πιο μπασμένοι αθλητικοί συντάκτες. Είναι φοβερή, το παρακολουθεί πολύ στενά το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Είναι μεγάλο ταλέντο», συμπλήρωσε η Έλβη Μιχαηλίδου.

«Αγαπάμε μια ομάδα τώρα, εντάξει», απάντησε η Μίνα Καραμήτρου.

Στην συνέχεια κι αφού διαβάστηκαν τα αθλητικά πρωτοσέλιδα, η Έλβη Μιχαηλίδου την ρώτησε την άποψή της για την ατάκα του Ματίας Αλμέιδα πως «μίλησα με όλους τους παίκτες και είμαι πλέον ήρεμος για κάθε απόφαση».

Αφού αρχικά η παρουσιάστρια ήταν λίγο αφηρημένη καθώς διάβαζε κάτι άλλο, στην συνέχεια απάντησε «είμαστε πολύ δημοκράτες. Συζητάμε, παίρνουμε όλες τις απόψεις, αλλά αν δεν πάει καλά η ομάδα ξέρεις τι γίνεται μετά έτσι;».

«Ξέρεις ποια ήταν η πιο ωραία ατάκα που είπε; Ότι "και στα δύσκολα και στα εύκολα θέλουμε το Ένωση", που είναι και της ομάδας λέει το προσωνύμιο», είπε η Έλβη Μιχαηλίδου.

«Ναι, ναι, εγώ μαζί τους. Αλλά ας χάσουν σήμερα και θα σου πω εγώ την ένωση αύριο. Κι εγώ με την Ένωση είμαι αλλά θέλω να βλέπω εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια. Θέλω αυτό να μην το ξεχνάμε, βλέπω εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια. Θέλω να το θυμόμαστε», τόνισε η Μίνα Καραμήτρου.