Χαλκιδική: Πώς συνδέεται το μοιραίο λούνα παρκ με την παρόμοια τραγωδία στον Αλμυρό το 2019

Επιμέλεια: Newsroom
Χαλκιδική: Πώς συνδέεται το μοιραίο λούνα παρκ με την παρόμοια τραγωδία στον Αλμυρό το 2019
Ακόμη μια αποκάλυψη για τον ιδιοκτήτη του μοιραίου λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένας 19χρονος, ο οποίος εκτινάχθηκε από τη θέση παιχνιδιού και έπεσε με το κεφάλι στο πάτωμα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Την άθλια κατάσταση των παιχνιδιών, και ειδικότερα του «Crazy Dance» πάνω στο οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα ο 19χρονος Γιάννης στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής την Κυριακή, διαπίστωσε ο πραγματογνώμονας της οικογένειας του άτυχου νέου, σε επισταμένο έλεγχο που πραγματοποίησε.

Συγκεκριμένα, ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ, φέρεται να μην είχε λάβει πιστοποίηση λειτουργίας της επιχείρησής του, ενώ τα μηχανήματά του είναι σκουριασμένα και σπασμένα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Open, ο 58χρονος ιδιοκτήτης φέρεται να διατηρούσε επαγγελματική σχέση στο παρελθόν με την 76χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ όπου στον Αλμυρό το 2019 βρήκε τραγικό θάνατο μία 14χρονη!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 58χρονος και η «βασίλισσα των λούνα παρκ» όπως αποκαλούνταν η ιδιοκτήτρια της εγκατάστασης στον Αλμυρό αντάλλαζαν μηχανήματα, τα ίδια σάπια μηχανήματα από τα οποία εκτινάχθηκαν και πέθαναν τόσο ο 19χρονος Γιάννης όσο και η 14χρονη Σεράινα. Το 2019 η 14χρονη εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 11 μέτρων από παιχνίδι του λούνα παρκ, με τον θάνατό της εξίσου ακαριαίο.