Άντριου Τέιτ: Νέα έφοδος της ρουμανικής αστυνομίας στο σπίτι του, κατασχέθηκαν όλα τα supercars (vid)

Newsroom
Άντριου Τέιτ: Νέα έφοδος της ρουμανικής αστυνομίας στο σπίτι του, κατασχέθηκαν όλα τα supercars (vid)
Τα κατασχεθέντα αυτοκίνητα του Άντριου Τέιτ έχουν συνολική αξία σχεδόν 1,42 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Ρουμανίας κατέσχεσαν και πάλι έναν στόλο πολυτελών supercars από το σπίτι του Άντριου Τέιτ μετά από νέες καταγγελίες για εμπορία ανθρώπων και σεξουαλικά σκάνδαλα.

Ο Άντριου Τέιτ μαζί με τον αδελφό του Τρίσταν, ερευνώνται από τις αρχές για τις καταγγελίες ότι ένα 17χρονο κορίτσι διακινήθηκε στη Βρετανία και εξαναγκάστηκε να «εκτελέσει σεξουαλικές πράξεις για την παραγωγή πορνογραφικού υλικού».

Οι εισαγγελείς κατηγορούν τον 37χρονο Τέιτ, τον 36χρονο αδελφό του και δύο γυναίκες ότι ίδρυσαν μια εγκληματική οργάνωση και εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά αρκετά θύματα. Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ η ημερομηνία της δίκης δεν έχει ακόμη οριστεί.

Στις τελευταίες επιδρομές στην ιδιοκτησία του Andrew Tate στο Βουκουρέστι, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 16 πολυτελή οχήματα, μια μοτοσικλέτα, φορητούς υπολογιστές, πολυτελή ρολόγια και μετρητά.

Εννοείται ότι έγιναν έφοδοι και σε άλλα τρία ακίνητα στην πόλη και σε κοντινές περιοχές.

Ο κατάλογος των πολυτελών οχημάτων που κατασχέθηκαν περιλαμβάνει μια Ferrari Stradale SF90 αξίας 380.000 λιρών και μια Lamborghini Huracan, η οποία κοστίζει περίπου 235.000 λίρες.

Απίστευτα πλάνα δείχνουν Ρουμάνους αστυνομικούς να ρυμουλκούν supercars μαζί με μια Mercedes-Benz, μια McLaren και ένα πιο ταπεινό σε εμφάνιση κλασικό κόκκινο Lada.

Τα κατασχεθέντα αυτοκίνητα έχουν συνολική αξία σχεδόν 1,42 εκατομμυρίων ευρώ, αναφέρεται.

Η νέα έφοδος της Αστυνομίας έρχεται μόλις τρεις ημέρες μετά την κράτηση των αδελφών Τέιτ με αφορμή τις νέες φρέσκες καταγγελίες.