Αμερικανίδα Youtuber αποκάλυψε το πιο «αντιαισθητικό» χόμπι που μπορεί να έχει ένας άντρας και προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αμερικανίδα Youtuber αποκάλυψε το πιο «αντιαισθητικό» χόμπι που μπορεί να έχει ένας άντρας και προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις (vid)
Η YouTuber Liz Wheeler μετά από μια περίεργη δήλωση κατάφερε να ενοχλήσει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες.

Σάλο προκάλεσε στον κόσμο του διαδικτύου μια δήλωση μιας Αμερικανίδας youtuber, αφού αποκάλυψε το πιο «αντιαισθητικό χόμπι» που μπορούν να έχουν οι άνδρες.

Σε μια ευρέως πολωτική ανάρτηση, εμφανίστηκε να δείχνει μια εικόνα που καταγράφει ποια είναι «τα λιγότερο ελκυστικά χόμπι για τους άνδρες σύμφωνα με τις γυναίκες».

Το γράφημα έδειξε ότι από μια βαθμολογία 100, το να παίζεις βιντεοπαιχνίδια συγκέντρωσε 90 τοις εκατό. Δηλαδή, εμφάνισε τα βιντεοπαιχνίδια ως το πιο αντιαισθητικό χομπι που μπορούν να έχουν οι άνδρες.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της εικόνας: «Αυτό είναι 100% αλήθεια. Οι άντρες που παίζουν βιντεοπαιχνίδια δεν είναι ελκυστικοί». Όπως ήταν φυσικό, αυτή η ανάρτηση προκάλεσε πλήθος σχολίων, με άνδρες και γυναίκες να εκφράζουν τις διαφωνίες τους και να λένε ότι τα στοιχεία της έρευνας δεν υπάρχουν πουθενά και είναι ψευδή.

Η Liz απάντησε στη συνέχεια ότι ήξερε ότι το γράφημα ήταν απλώς ένα αστείο και το ανέβασε «επειδή το θεώρησε χιουμοριστικό».