Έμπειρη αεροσυνοδός αποκαλύπτει την καλύτερη ώρα της ημέρας για να πετάξει κανείς και να αποφύγει τις καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο

Επιμέλεια: Newsroom
Έμπειρη αεροσυνοδός αποκαλύπτει την καλύτερη ώρα της ημέρας για να πετάξει κανείς και να αποφύγει τις καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο
Μια αεροσυνοδός αποκάλυψε πώς μπορείτε να αποφύγετε τις καθυστερήσεις πετώντας μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας, καθώς, όπως είπε, υπάρχει μια πτήση που οι αεροπορικές εταιρείες προσπαθούν πάντα να φεύγει εγκαίρως.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να φτάνετε στο αεροδρόμιο για τις πολυπόθητες διακοπές σας και να διαπιστώνετε ότι η πτήση σας έχει καθυστερήσει. Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους, και μπορεί να είναι ακόμη και το επακόλουθο της καθυστέρησης προηγούμενων αεροπλάνων.

Ευτυχώς, μια αεροσυνοδός συμβούλευσε τους ταξιδιώτες ότι μπορούν να το αποφύγουν αυτό, αρκεί να κάνουν κράτηση μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας. Η Ally Case δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο εξηγεί ότι η καλύτερη ώρα της ημέρας για να πετάξετε είναι νωρίς το πρωί - ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φτάσετε στο αεροδρόμιο πολύ νωρίτερα από ό,τι θα θέλατε.

Συγκεκριμένα είπε: "Αυτό χρειάζεται λίγη προσοχή, γιατί είναι σημαντικό. Πάντα να κάνετε κράτηση για την πρώτη πτήση της ημέρας. Ξέρω ότι αυτό πιθανώς σημαίνει ότι ξυπνάτε πολύ νωρίς, αλλά πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο. Υπάρχει μεγάλη πίεση στις αεροπορικές εταιρείες να τηρήσουν τις ώρες για να αποτρέψουν κάθε είδους ντόμινο καθυστερήσεων».

Η αεροσυνοδός πρόσθεσε ότι εάν, σε ένα «χειρότερο σενάριο», το αεροπλάνο σας εξακολουθεί να καθυστερεί ή να ακυρωθεί, θα έχετε πολλές άλλες πτήσεις να επιβιβαστείτε αργότερα μέσα στην ημέρα.

@allycase1 The early bird catches the worm 🐦🐛 If you can, opt for the first flight of the day!! There’s a TON of pressure on airlines to get the first flights out on time every morning, to every destination. Airplanes are reused throughout the day, all across the world, and those first few flights (whether on time or delayed) set the tone for the rest of the day. The domino effect is real 😅 #airlinetips #airporthack #airlinehack #traveltips #travelhack #flightattendant ♬ original sound - Ally Case