Ο πρωταγωνιστής από τον «Ποντικομικρούλη» άλλαξε καριέρα και πλέον είναι αθλητής MMA (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο πρωταγωνιστής από τον «Ποντικομικρούλη» άλλαξε καριέρα και πλέον είναι αθλητής MMA (vid)
Το άλλοτε αγαπημένο παιδί του Χόλιγουντ μεγάλωσε και πλέον ασχολείται με το MMA.

Ο Jonathan Lipnicki, που αγαπήθηκε για τους ρόλους του σε εμβληματικές ταινίες όπως «Ο Ποντικομικρούλης» έχει γίνει αγνώριστος.

Ο Jonathan Lipnicki κατέκτησε για πρώτη φορά τις καρδιές του κοινού ως εξάχρονος στην ταινία «Ο Ποντικομικρούλης», όπου η ερμηνεία του κατάφερε να αναδείξει το υποκριτικό του ταλέντο. Για χρόνια, ο Lipnicki αποθεώθηκε για τη γοητευτική και αθώα παρουσία του στην οθόνη, κερδίζοντας μια αφοσιωμένη βάση θαυμαστών και την αναγνώριση των κριτικών.

Τώρα, στην ηλικία των 33 ετών, ο Lipnicki όχι μόνο διατήρησε την παρουσία του στη βιομηχανία του θεάματος, αλλά ξεκίνησε και ένα εντελώς νέο και σωματικά απαιτητικό ταξίδι. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας του, ο Lipnicki άρχισε να προπονείται στο ζίου-ζίτσου, θέτοντας τα θεμέλια για αυτό που θα γινόταν μια σημαντική πτυχή της ζωής του.

Η ενασχόληση του Lipidcki στο ΜΜΑ έχει βαθιές ρίζες στο οικογενειακό του υπόβαθρο. Το 2012, αποκάλυψε ότι η οικογένειά του είναι ιδιοκτήτρια εταιρείας προώθησης ΜΜΑ, μια αποκάλυψη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της πορείας της καριέρας του.

Παρά τη στροφή του προς το ΜΜΑ, ο Lipnicki συνέχισε να ασχολείται με τον κινηματογράφο, αποδεικνύοντας την ευελιξία του και το διαρκές πάθος του για την υποκριτική.