Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού: Οδηγοί ταξί τσακώθηκαν για μια κούρσα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού: Οδηγοί ταξί τσακώθηκαν για μια κούρσα (vid)
Νέες πληροφορίες έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας σχετικά με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στα ΚΤΕΛ Κηφισού.

Τον πανικό που επικράτησε στα ΚΤΕΛ Κηφισού όταν έπεσαν πυροβολισμοί περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού που συνέβη πριν από λίγη ώρα.

Ο κ. Στέφανος, οδηγός λεωφορείου που εκτελεί το δρομολόγιο Αεροδρόμιο – ΚΤΕΛ Κηφισού, μιλώντας στο MEGA είπε ότι μόλις είχε σχολάσει όταν άκουσε τους πυροβολισμούς.

«Έπεσαν δύο πυροβολισμοί. Γύρισα πίσω να δω τι γίνεται, έτρεχε ο κόσμος πανικόβλητος και πολλοί φώναζαν "βοήθεια, βοήθεια πυροβολούν"» είπε χαρακτηριστικά.

«Πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία και ενημέρωσα για πυροβολισμούς στο ΚΤΕΛ Κηφισού. Μέσα σε 5-10 λεπτά έφτασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., απέκλεισαν τον χώρο και βρήκαν δύο κάλυκες. Υπήρχε ένας άνθρωπος τραυματισμένος. Ο καβγάς έγινε μέσα στον σταθμό, έξω από τα εκδοτήρια, εκεί που είναι η πιάτσα των ταξί».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς έχει να κάνει με οδηγούς ταξί που διεκδικούσαν πελάτες. Ο διαπληκτισμός κατέληξε σε πυροβολισμούς. Η αστυνομία έχει συλλέξει όλες τις σφαίρες που βρέθηκαν στο σημείο, ενώ έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό ώστε να βρεθούν οι οδηγοί που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.

@Photo credits: INTIME