Η γυναίκα που κοιμήθηκε με 300 άντρες σε ένα χρόνο καλείται να πληρώσει τεράστιο ποσό σε φόρους: «Δεν μπορώ να το πιστέψω» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η γυναίκα που κοιμήθηκε με 300 άντρες σε ένα χρόνο καλείται να πληρώσει τεράστιο ποσό σε φόρους: «Δεν μπορώ να το πιστέψω» (vid)
Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της η Annie Knight, γνωστό μοντέλο του OnlyFans, το ποσό που έπρεπε να πληρώσει σε φόρους.

Η Annie Knight, η 26χρονη δημιουργός περιεχομένου του OnlyFans, η οποία απέκτησε φήμη για την παραδοχή της ότι κοιμήθηκε με πάνω από 300 άτομα μέσα σε ένα χρόνο, βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν εντυπωσιακό φορολογικό λογαριασμό ύψους 400.000 δολαρίων. Η Knight, η οποία έβγαλε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια Αυστραλίας από τον λογαριασμό της στο OnlyFans τον περασμένο χρόνο, εξέφρασε την απογοήτευσή της επειδή «τιμωρήθηκε» για τα υψηλά κέρδη της.

@annie.knight8

Still hurts

♬ original sound - Annie Knight

Σε συνέντευξή της στο NeedToKnow, η Knight αποκάλυψε ότι πλήρωσε σχεδόν 400.000 δολάρια σε φόρους, κάτι που μεταφράζεται σε περίπου 600.000 δολάρια Αυστραλίας. Το φορολογικό σύστημα της Αυστραλίας, το οποίο παίρνει περίπου 45% από όσους βρίσκονται στο υψηλότερο εισοδηματικό κλιμάκιο, επηρέασε σημαντικά τα κέρδη της.

«Νομίζω ότι το υψηλότερο φορολογικό κλιμάκιο θα έπρεπε να είναι 30 τοις εκατό», υποστήριξε η Knight. «Είναι απολύτως γελοίο το γεγονός ότι εκείνοι που κερδίζουν τα περισσότερα χρήματα πληρώνουν σχεδόν τα μισά από τα κέρδη τους σε φόρους».

Η Knight, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «η πιο σεξουαλικά ενεργή γυναίκα της Αυστραλίας», μοιράστηκε τον τεράστιο φορολογικό της λογαριασμό στο TikTok, εμφανίζοντας μια απόδειξη για 398.329 δολάρια. Η γυναίκα παραπονέθηκε ότι τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιηθεί για την αγορά ενός σπιτιού, υπογραμμίζοντας την απογοήτευσή της για το ισχύον φορολογικό σύστημα.

]