Άφωνοι έμειναν οι γονείς ενός άνδρα: Τον θεωρούσαν νεκρό και εκείνος τους πήρε τηλέφωνο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Άφωνοι έμειναν οι γονείς ενός άνδρα: Τον θεωρούσαν νεκρό και εκείνος τους πήρε τηλέφωνο (vid)
Αδιανόητη είναι η ιστορία ενός άνδρα. Οι γονείς του πίστευαν ότι ήταν νεκρός εδώ και μήνες.

Σε μια παράξενη και σοκαριστική ιστορία οικογενειακού δράματος, ένας άνδρας από τη Νέα Ζηλανδία άφησε τους γονείς του εντελώς άφωνους όταν τους τηλεφώνησε - επειδή νόμιζαν ότι ήταν νεκρός.

Η ιστορία, η οποία απασχόλησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστρέφεται γύρω από έναν άνδρα ονόματι Callum, ο οποίος αφηγήθηκε το περιστατικό κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον τοπικό σταθμό ZM Radio. Οι οικοδεσπότες Carl Fletcher, Vaughan Smith και Hayley Sproull έμειναν άναυδοι καθώς ο Callum μοιράστηκε πώς μια αδελφική αντιπαλότητα κλιμακώθηκε σε μια σκληρή απάτη.

@fvhzm

Callum wins the award for the greatest sentence ever said on-air in ZM history 😳

♬ original sound - FVHZM

Ο Callum, ο οποίος ζούσε τότε στο Wellington, εξήγησε ότι το περιστατικό προήλθε από μια διαμάχη μεταξύ της μεγαλύτερης αδελφής του και των γονιών τους. Σε μια συγκλονιστική κίνηση, η αδελφή του τηλεφώνησε στους γονείς τους και τους είπε το αδιανόητο - ότι ο Callum είχε πεθάνει και ότι η κηδεία του είχε ήδη πραγματοποιηθεί.

«Οι αδελφές μου είχαν μια μικρή διαμάχη με τους γονείς μου εκείνη την εποχή και δεν τα πήγαιναν καλά», εξήγησε ο Callum στον αέρα. «Η μεγαλύτερη αδελφή μου τηλεφώνησε πραγματικά στους γονείς μου και τους είπε ότι είχα πεθάνει».

Οι παρουσιαστές έμειναν εμβρόντητοι από την ιστορία. Στη συνέχεια, ο Callum αποκάλυψε ότι δεν είχε μιλήσει με τους γονείς του για έξι μήνες, γεγονός που ενίσχυσε τη σύγχυση. Απασχολημένος με τη δουλειά του δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσος καιρός είχε περάσει από την τελευταία φορά που τους μίλησε. Τελικά, όταν αποφάσισε να επικοινωνήσει, οι γονείς του σοκαρίστηκαν και συγκινήθηκαν όταν άκουσαν τη φωνή του.

«Η μητέρα μου έκλαιγε και ο μπαμπάς μου ήταν κάπως άναυδος». αφηγήθηκε ο Callum. Οι γονείς του, πιστεύοντας τα καταστροφικά νέα από την κόρη τους, δεν είχαν αμφισβητήσει την πληροφορία και αφέθηκαν να θρηνούν σιωπηλά για μήνες.

Το απόσπασμα της συνέντευξης του Callum έχει γίνει έκτοτε viral, προκαλώντας συζητήσεις σχετικά με την αδελφική αντιπαλότητα, την οικογενειακή εμπιστοσύνη και τα όρια στα οποία μπορεί να φτάσουν οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης.