Αισιόδοξη η Λιάνα Καννέλη για την ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Λανς: «Μπορούμε, το δικαιούμαστε και θα περάσουμε» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αισιόδοξη η Λιάνα Καννέλη για την ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Λανς: «Μπορούμε, το δικαιούμαστε και θα περάσουμε» (vid)
Η Λιάνα Κανέλλη δεν έχει κρύψει την αδυναμία της στον Παναθηναϊκό. Παρακολουθεί στενά την πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας και είναι αισιόδοξη για τη ρεβάνς της Πέμπτης (27/08) με τη Λανς.

Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη ήταν σήμερα (27/08) καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι». Μεταξύ άλλων μίλησε για την κρίσιμη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Λανς. Όταν ρωτήθηκε αν θα πάει στο γήπεδο, η Λιάνα Κανέλλη εξήγησε ότι δεν πάει επειδή δεν το... αντέχει σωματικά και ψυχικά.

«Δεν θα πάω γιατί δεν το αντέχω. Δεν το αντέχω σωματικά και ψυχικά. Αλλά νομίζω ότι και μπορούμε και το δικαιούμαστε και θα περάσουμε τη Λανς» είπε χαρακτηριστικά.

Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μίλησε επίσης για τις δυσκολίες στην καθημερινότητα των πολιτών λόγω της ακρίβειας και των προβλημάτων στο ΕΣΥ, τα «κακώς κείμενα» της κυβέρνησης και τη μεγάλη βοήθεια μελών του κόμματος σε δύσκολες στιγμές για τη χώρα, όπως στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.