Σκληρή επίθεση Άδωνι σε Τζίμα και Mega: «Μπορεί να θέλουν κάποιοι να ρίξουν την Κυβέρνηση...»

Επιμέλεια: Newsroom
Σκληρή επίθεση Άδωνι σε Τζίμα και Mega: «Μπορεί να θέλουν κάποιοι να ρίξουν την Κυβέρνηση...»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε μέσω Twitter στο Mega και στην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Ράνια Τζίμα για την έρευνα του σταθμού σχετικά με την κατάρρευση του ΕΣΥ.

Κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Υπουργό Υγείας και το Mega, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τονίζει ότι κάποιοι θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση, αλλά καλό θα ήταν να μην παίζουν με θέματα υγείας.

Το Mega σε ρεπορτάζ του κάνει λόγο για ένα σύστημα υγείας που καταρρέει, για γιατρούς εξουθενωμένους, αμοιβές εξευτελιστικές, πολίτες που τρέχουν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο για να βρουν τον κατάλληλο γιατρό.

Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ αναφέρεται ότι υπάρχουν «έντονα σημάδια διάλυσης και σταδιακής κατάρρευσης καταγγέλλουν γιατροί και νοσηλευτές εξαιτίας των σημαντικών ελλείψεων σε ιατρικό προσωπικό, την ώρα που οι νέοι επιστήμονες δεν πλησιάζουν την… πόρτα των δημόσιων νοσοκομείων λόγω απάνθρωπων συνθηκών εργασίας και χαμηλών μισθών».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να απαντησει στη χθεσινή έρευνα του Mega και έγραψε στο Twitter ότι αν κάποιοι θέλουν να ρίξουν την κηβέρνηση, θα πρέπει να αφήσουν στην «άκρη» την Υγεία και τα πραγματικά της προβλήματα διότι εδώ κρίνονται ζωές».

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Χθες στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του @MegaTvOfficialμε την κα @RaniaTzima έπαιξαν αυτή την «έρευνα» για να «αποδείξουν ότι το ΕΣΥ καταρρέει», λοιπόν το ΕΣΥ όπως και κάθε Δημόσιο Σύστημα Υγείας στον κόσμο άλλωστε έχει προβλήματα αλλά δεν καταρρέει.


Στο βίντεο ως «αποδεικτικό» παρουσιάζεται η δήλωση μίας κυρίας ότι πήγε πριν από δύο εβδομάδες στα επείγοντα και την εξέτασαν μετά από 2 ώρες…..σας παρουσιάζω εδώ: https://kingsfund.org.uk/insight-and-analysis/long-reads/whats-going-on-with-ae-waiting-times… από το Ηνωμένο Βασίλειο όλη την μελέτη για τις αναμονές στα Νοσοκομεία.

Το 2000 η Κυβέρνηση των εργατικών είχε θέσει ως στόχο να επιτύχουν την «μέση αναμονή στα επείγοντα των 4 ωρών»…τώρα δυστυχώς έχουν αποτύχει και η μέση αναμονή είναι άνω των 5 ωρών…ένα απλό παράδειγμα λαϊκισμού. Μπορεί να θέλουν κάποιοι να ρίξουν την Κυβέρνηση, Δημοκρατία έχουμε, αλλά την Υγεία και τα πραγματικά της προβλήματα πρέπει να τα αφήσουμε από έξω διότι εδώ κρίνονται ζωές»