Ο Ludacris ήπιε νερό από παγετώνα και οι θαυμαστές του ανησυχούν για την υγεία του (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Ludacris ήπιε νερό από παγετώνα και οι θαυμαστές του ανησυχούν για την υγεία του (vid)
Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο που δείχνει το γνωστό ράπερ Ludacris να πίνει νερό από έναν παγετώνα στην Αλάσκα.

Οι θαυμαστές του ράπερ Ludacris εξέφρασαν την ανησυχία τους για την υγεία του μετά την ανάρτηση ενός βίντεο στο TikTok που τον δείχνει να πίνει νερό απευθείας από παγετώνα στην Αλάσκα. Το κλιπ, το οποίο έγινε γρήγορα viral, δείχνει τον μουσικό να στέκεται δίπλα σε μια λίμνη με νερό στην Αλάσκα. Λόγω της οπτικής γωνίας, αρχικά έδωσε την ψευδαίσθηση ότι στεκόταν στην κορυφή ενός γκρεμού, αφήνοντας τους θεατές σε αμηχανία.

«Ξέρετε, έχω μια λίστα με τα όνειρά μου, ή όπως μου αρέσει να την αποκαλώ “f*ck it list”. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ στη ζωή μου φρέσκο νερό από παγετώνες».

@ludacrisdtp

Water 💧 So Good It Tastes Like GOD Made It. Well, Because He Did 🙏🏾 ❄️

♬ original sound - Ludacris

Αφού πήρε μια γουλιά από το νερό, ο Ludacris αναφώνησε: «Ω, Θεέ μου!» και έφυγε τρέχοντας, φαινομενικά συγκλονισμένος από τη γεύση.

Στην ενότητα των σχολίων, πολλοί θαυμαστές μοιράστηκαν τις ανησυχίες τους σχετικά με την ασφάλεια της κατανάλωσης νερού. Παρόλο που το νερό από τους παγετώνες θεωρείται συχνά καθαρό, μπορεί ακόμα να περιέχει επιβλαβή βακτήρια, παράσιτα ή άλλους μικροοργανισμούς που εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία. Οι θαυμαστές παρότρυναν τον Ludacris να είναι προσεκτικός, επισημαίνοντας ότι ακόμη και οι φυσικές πηγές νερού που φαίνονται πεντακάθαρες μπορεί μερικές φορές να φέρουν αθέατους κινδύνους.

«Πρόσεχε, Ludacris! Ακόμα και το φρέσκο παγωμένο νερό μπορεί να έχει βακτήρια», έγραψε ένας θαυμαστής. Ένας άλλος πρόσθεσε: «Ελπίζω να μην αρρωστήσει! Δεν είναι όλα τα φυσικά νερά ασφαλή».