Έφηβη προσγειώθηκε σε καλώδιο ρεύματος μετά από τρομακτικό τροχαίο: «Πίστευα ότι είχα πεθάνει» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Έφηβη προσγειώθηκε σε καλώδιο ρεύματος μετά από τρομακτικό τροχαίο: «Πίστευα ότι είχα πεθάνει» (vid)
Η ιστορία μιας νεαρής κοπέλας εξακολουθεί να σοκάρει του χρήστες του διαδικτύου, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει χρόνια από τότε που σημειώθηκε το τρομακτικό τροχαίο.

Η Kennedy Littledike, μια 19χρονη από τη Nampa του Idaho, μοιράστηκε μια συγκλονιστική περιγραφή της στιγμής που νόμιζε ότι η ζωή της τελείωσε μετά από ένα καταστροφικό αυτοκινητιστικό ατύχημα που την άφησε να κρέμεται από ένα καλώδιο ρεύματος με σοβαρά τραύματα.

Το ατύχημα συνέβη λίγο αφότου η κοπέλα, συνοδευόμενη από δύο φίλους της, ξεκίνησε μια εκδρομή σε ένα κοντινό βουνό για να παρακολουθήσει το ηλιοβασίλεμα.

@_kickitkenny_9

it’s ok to laugh 💀

Η Kennedy αφηγήθηκε ότι καθώς οδηγούσε, άρχισε να κλαίει με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος. Το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο, αναποδογύρισε και κυλούσε συνεχώς, ρίχνοντας και τους τρεις επιβαίνοντες έξω από το όχημα, κανένας από τους οποίους δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Σε μια δραματική συνέντευξη στο Inside Edition στο YouTube, η Kennedy περιέγραψε τα τρομακτικά επακόλουθα: «Δεν ήμουν στο έδαφος- στην πραγματικότητα κρεμόμουν από το σπασμένο μου πόδι στο καλώδιο του ηλεκτρικού ρεύματος».

Είναι αξιοσημείωτο ότι η Kennedy δεν αιμορραγούσε, επειδή η κύρια αρτηρία στο πόδι της είχε τσιμπηθεί από το καλώδιο του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ η αρτηρία στο χέρι της είχε καυτηριαστεί από το ηλεκτρικό ρεύμα. Παρά ταύτα, κατακλύστηκε από την απώλεια αίματος.

Οι προσπάθειες διάσωσης διήρκεσαν περίπου μία ώρα, ενώ οι αρχές χρειάστηκε να κλείσουν το ρεύμα για να απελευθερώσουν με ασφάλεια την Kennedy. «Απλά άρπαξε το πόδι μου και έπρεπε να το βγάλει από το καλώδιο, και απλά βλέπεις το σώμα μου να πέφτει άψυχο στο φορείο», θυμήθηκε.

@_kickitkenny_9

heres the 911 callnibody asked for lol

♬ original sound - ken

Ο πατέρας της, ο οποίος έφτασε στη σκηνή και παρακάλεσε τον Θεό να σώσει την κόρη του, έπρεπε αργότερα να συμβιβαστεί με τη σοβαρότητα της κατάστασής της. Παρά τις ζοφερές αναφορές των γιατρών, η Kennedy μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα, όπου έμαθε την πλήρη έκταση των τραυμάτων της. Είχε σπάσει το μηριαίο, το βραχιόνιο και την κλείδα της, είχε υποστεί τραυματισμό στο βραχιόνιο πλέγμα και είχε υποστεί σοβαρή βλάβη στο πόδι της, το οποίο τελικά χρειάστηκε ακρωτηριασμός.