George Bussel και Lewis Hamilton φορούν Tommy Hilfiger στο Zandvoort grand prix race weekend

Newsroom
George Bussel και Lewis Hamilton φορούν Tommy Hilfiger στο Zandvoort grand prix race weekend
Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp., ανακοινώνει ότι οι οδηγοί της Formula 1™️, George Russell και Lewis Hamilton, επέλεξαν δύο ξεχωριστά σύνολα TOMMY HILFIGER για το Zandvoort Grand Prix Race Weekend στην Ολλανδία, που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 25 Αυγούστου 2024.

Σε έναν κόσμο όπου η Formula 1 συνδυάζει αρμονικά το μηχανοκίνητο αθλητισμό, τη μόδα και την ψυχαγωγία, το race weekend και το paddock γίνονται πολυαναμενόμενα fashion moments, όπου οδηγοί και VIP επισκέπτες εντυπωσιάζουν τους φαν με μοναδικές εμφανίσεις.

Πριν από τις δοκιμές, ο George Russel φόρεσε ένα μπεζ Crombie παλτό με ένα wide-leg chino στο ίδιο χρώμα, συνδυάζοντας το σύνολο με ένα κομψό casual πουλόβερ και λευκά αθλητικά παπούτσια, όλα από τη συλλογή Φθινόπωρο 2024. Την ημέρα του αγώνα, ο George επέλεξε ένα σκούρο μπλε διπλό σταυρωτό σακάκι με wide-leg chino σε μπεζ απόχρωση, συνδυασμένο με ένα casual t-shirt με ρίγες στο χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα του brand και λευκά αθλητικά παπούτσια, όλα από τη συλλογή Φθινόπωρο 2024.

υ

Πριν από τις δοκιμές, ο Lewis Hamilton έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα λευκό rugby polo shirt, διακοσμημένο με δυναμικές κόκκινες λεπτομέρειες, σε συνδυασμό με ένα wide-leg τζιν παντελόνι. Και τα δύο κομμάτια προέρχονται από τη νέα capsule συλλογή TOMMY JEANS Game Day, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο 2024. Την ημέρα του αγώνα, ο Lewis επέλεξε ένα κόκκινο tracksuit από την αρχειοθήκη της Tommy Hilfiger. Το παντελόνι προέρχεται από τη συλλογή Hilfiger Athletics, που πρωτολανσαρίστηκε το 1998, εγκαινιάζοντας την πρώτη αθλητική σειρά του brand, η οποία κατάφερε να συνδυάσει αρμονικά την αθλητική αισθητική με τα καινοτόμα υφάσματα.

μ

Το τζάκετ με το διαχρονικό σχέδιο από το 2008, φέρει χαρακτηριστικές λεπτομέρειες όπως το μπροστινό φερμουάρ, το color-blocked σημαιάκι στον όρθιο γιακά, τις πλεκτές μανσέτες και το στρίφωμα, καθώς και το εμβληματικό όνομα HILFIGER γραμμένο με λευκά block γράμματα στην πλάτη – ένας φόρος τιμής στην ναυτική κληρονομιά και το διαχρονικό στυλ ιστιοπλοΐας που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του brand.

,

Η TOMMY HILFIGER, με έδρα τη Νέα Υόρκη, είναι συνυφασμένη με την κλασική αμερικανική κληρονομιά. Η TOMMY HILFIGER με διάθεση να ξαναγράψει τους κανόνες της αμερικανικής μόδας και της pop κουλτούρας, δημιουργεί τον σύγχρονο ενδυματολογικό κώδικα για ένα φιλόδοξο lifestyle. Ανανεώνοντας συνεχώς τους κλασικούς κώδικες του αμερικανικού στυλ το brand ξεχωρίζει για τις συλλογές Sportswear και Denim, όπου τα διαχρονικά κομμάτια παίρνουν νέα, φρέσκια πνοή, αναπόσπαστο κομμάτι του brand.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας: #TommyHilfiger και @TommyHilfiger.