«Θα επιθυμούσα από όλα τα Μέσα να σεβαστούν την ιδιωτική μου στιγμή» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για το γαμήλιο γλέντι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Θα επιθυμούσα από όλα τα Μέσα να σεβαστούν την ιδιωτική μου στιγμή» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για το γαμήλιο γλέντι (vid)
Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδας στην Κρήτη για το τετραήμερο γαμήλιο γλέντι με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ

Για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο Mega ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Μάλιστα, για την Αθηνά Λινού σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν με έχουν καλύψει εξηγήσεις της και το γραφείο μου έχει ζητήσει την παραίτησή της και την διευκόλυνση με την παράδοση της έδρας».

«Προς το παρόν δεν έχει απαντήσει ούτε μέσω e-mail ούτε μέσω what’s up ούτε και σε τηλεφώνημα. Άρα αναμένουμε την απάντησή της», συμπλήρωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Το αίτημα που έχουμε κάνει στην κυρία Λινού είναι ξεκάθαρο. Αιτούμαστε να παραδώσει την έδρα της στην πρώτη επιλαχούσα. Και θεωρώ απάντηση σε μηνύματα είτε είναι τηλεφωνικά είτε είναι γραπτά νομίζω είναι ένα ελάχιστο δείγμα ανταπόκρισης που θα έπρεπε να υπάρχει αυτή τη στιγμή», τόνισε στη συνέχεια.

Όταν δέχτηκε τις ευχές του δημοσιογράφου, ο Στέφανος Κασσελάκης φάνηκε ενοχλημένος και τόνισε στην κάμερα του Live News: «Να μην ευχηθείτε… Ευχαριστώ, αλλά είναι απολύτως ιδιωτική στιγμή και θα επιθυμούσα από όλα τα μέσα ενημέρωσης να το σεβαστούν αυτό».