Σαλαμίνα: Η εξοργιστική απάντηση αστυνομικού όταν του είπαν πως βιάζουν κοπέλα στην παραλία

Επιμέλεια: Newsroom
Σαλαμίνα: Η εξοργιστική απάντηση αστυνομικού όταν του είπαν πως βιάζουν κοπέλα στην παραλία
Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η απάντηση που έδωσε αστυνομικός όταν ενημερώθηκε ότι ένας άνδρας προσπαθεί να βιάσει την 20χρονη στην παραλία της Σαλαμίνας.

Την τελευταία στιγμή απετράπη ο βιασμός μια 20χρονης σε παραλία της Σαλαμίνας χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση ενός τοπικού επιχειρηματία που ήταν στην περιοχή.

Ο Αχιλλέας περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το περιστατικό και πώς κατάφερε να σώσει την κοπέλα, που είναι φίλη του. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι απάντηση που έλαβε από αστυνομικό της ΕΛ.ΑΣ, όταν του ζήτησε να έρθει να συλλάβει τον επίδοξο βιαστή.

«Η σύλληψη έγινε αφού τους πήρα 6 -7 φορές τηλέφωνο... Τις έχω τις κλήσεις. Κάνανε μια ώρα και δέκα λεπτά να έρθουν. Μάλιστα, το περιπολικό που με πήρε τηλέφωνο μου λέει: "τι θες ρε φίλε, να πετάξω;» είπε χαρακτηριστικά

.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 20χρονη είχε πάει το μεσημέρι της Δευτέρας σε ερημική παραλία της Σαλαμίνας. Εκεί την προσέγγισε ένας άνδρας και με την απειλή βίας προσπάθησε να τη βιάσει.

Έντρομη η κοπέλα, προσπάθησε να διαφύγει και έτρεξε προς τη θάλασσα. Ο δράστης την ακολούθησε μέσα στη θάλασσα και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από φιλικό πρόσωπο της 20χρονης κοπέλας. Όπως φαίνεται και σε βίντεο το οποίο έχει αναρτηθεί στα social media, θύτης και θύμα είναι μέσα στο νερό και ο 39χρονος πορσπάθησε να σώσει την κοπέλα.

Στο βίντεο ακούγεται να λέει στην κοπέλα, να βγει έξω και στη συνέχεια απευθύνεται στο δράστη, ο οποίος προσποιείται λέγοντας ότι μπερδεύτηκε.

Όπως είπε το 20χρονο κορίτσι, ο δράστης την απείλησε ότι έχει μαχαίρι και ότι θέλει να τη βιάσει, διαφορετικά θα την μαχαιρώσει. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία η οποία συνέλαβε τον δράστη ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.