Η MORE στηρίζει την Παραολυμπιονίκη Αλεξάνδρα Σταματοπούλου: Σύμμαχός της στον δρόμο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Branded Content Team
Η MORE στηρίζει την Παραολυμπιονίκη Αλεξάνδρα Σταματοπούλου: Σύμμαχός της στον δρόμο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού
Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής συνεισφοράς και ευθύνης «Φροντίζω για τον Αθλητισμό», ο Όμιλος Motor Oil υποστηρίζει συνολικά 11 αθλητές, οι οποίοι εκπροσωπούν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Η MORE, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Motor Oil κι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, θα βρίσκεται με υπερηφάνεια στο πλευρό της σπουδαίας Ελληνίδας Παραολυμπιονίκη, Αλεξάνδρας Σταματοπούλου, γεμίζοντας τις αποσκευές της αθλήτριάς μας με την απαραίτητη ενέργεια για την προετοιμασία της, ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2024, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Παρίσι από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου.

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Παραολυμπιονίκης, έχοντας κατακτήσει σειρά μεταλλίων στην καριέρα της, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει το χάλκινο στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο το 2021.

motoroil

Η συγκεκριμένη χορηγική υποστήριξη, η οποία ξεκίνησε από το 2023, δεν αποτελεί απλώς μια συμβολική κίνηση. Αντιθέτως, εντάσσεται στην ευρύτερη φιλοσοφία του Ομίλου Motor Oil, η οποία τοποθετεί τον άνθρωπο και την κοινωνία στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του. Εν γένει, μέσα από τις δράσεις του, ο Όμιλος προωθεί ένα μέλλον γεμάτο ευκαιρίες για όλες και όλους, στηρίζοντας έμπρακτα ανθρώπους που αποτελούν ζωντανά παραδείγματα αποφασιστικότητας και θάρρους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής συνεισφοράς και ευθύνης «Φροντίζω για τον Αθλητισμό», ο Όμιλος Motor Oil υποστηρίζει συνολικά 11 αθλητές, οι οποίοι εκπροσωπούν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Παράλληλα, σε συνεργασία με το pod.gr, δημιουργήθηκε μια σειρά 8 επεισοδίων – podcast, με τίτλο «Στην ψυχή των πρωταθλητών». Μέσα από αυτά, ισάριθμοι αθλητές, ανάμεσα στους οποίους και η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τόσο προσωπικές ιστορίες, όσο και τις προκλήσεις και τις αντιξοότητες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, αλλά και την ίδια τη δύναμη του ψυχισμού τους, στον δρόμο για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

motoroil2

Άλλωστε, οι αξίες που ενσαρκώνουν οι αθλητές μας, όπως η σκληρή δουλειά, η επιμονή στο στόχο, η πειθαρχία και το ήθος, αντικατοπτρίζουν τις βασικές αρχές που διέπουν και τη λειτουργία του Ομίλου Motor Oil, στη μακρά ιστορική του διαδρομή. Αξίες που ο Όμιλος πιστεύει ότι είναι απαραίτητες για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας ισότητας, σεβασμού και συμπερίληψης.

Σ’ αυτήν την κατεύθυνση, η Motor Oil και ειδικότερα η MORE, μέσα από τις ενέργειές της, επιδιώκει να προάγει ένα περιβάλλον όπου η ανθρώπινη προσπάθεια και η αριστεία στον αθλητισμό θα βρίσκουν την υποστήριξη που χρειάζονται για να ανθίσουν. Στηρίζοντας την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και τους υπόλοιπους αθλητές, ο Όμιλος ενδυναμώνει το μήνυμα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής υπευθυνότητας, επιβεβαιώνοντας τη βαθιά του επιθυμία να συμβάλλει, σε βάθος χρόνου, στη δημιουργία ενός καλύτερου και πιο φωτεινού μέλλοντος.

Με την ενέργεια της MORE, λοιπόν, οι αθλητές μας προχωρούν δυναμικά και με περισσότερη σιγουριά για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η εταιρεία εύχεται καλή επιτυχία στην Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, όπως και σε όλους τους αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και πληρώματα που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους αγώνες, δεσμευόμενη να στέκεται σταθερά και με συνέπεια δίπλα στους ανθρώπους που μάς εμπνέουν με την καθημερινή τους προσπάθεια, το θάρρος, την αντοχή και την αυταπάρνησή τους.

Advertorial